FELHÍVÁS! Ez a nyomtatvány idén sokaknak kelleni fog ha fűteni akarnak! SZEPTEMBER 15-IG LE KELL ADNI! Itt letöltheti! Intézkedjen, minél előbb, ne hagyja az utolsó pillanatra!

FONTOS FIGYELMEZTETÉS ÉRKEZETT A FŰTÉSI SZEZONRA! FONTOS FORDULÓPONT JÖN SZEPTEMBER 15-ÉN! A társasházakban élő, távfűtéses lakásoknál a fűtés sajnos nem minden lakó igényei szerint alakul. Itt mindig van, akinek túl melege van és mindig van, aki fázik.

A fűtés bekapcsolása illetve lellítása azon a közszolgálati szerződésen alapul , melyet a közös képviselő szokott megkötni a a FŐTÁV Zrt-vel, vagyis a szolgáltatóval. A normál fűtési szezon október 15-től kezdődik minden évben, de sajnos van, ogy már jóval előtte igen hideg van, sokan fagyoskodnak a lakásukban, sőt olyanra is volt már példa, hogy olyan meleg volt, hogy külön kérni kellett, hogy még ne kapcsolják be a fűtést.

Azonban szerencsére van egy időszak, amin belül jól lehet variálni a fűtés bekapcsolását illetve leállítását, a közös képviselő (valójába a lakók) kérése alapján.

Szeptember 15. fontos fordulópont minden évben ugyanis ekkortól már be lehet kapcsoltatnia a fűtést a lakók kérése alapján, méghozzá ingyenesen, akkor ha csak egy alkalomról van szó, vagyis már nem lesz kikapcsolva, hanem végig bekapcsolva marad a fűtésszezonban!

Ha az időjárás gy kívánja, hogy ki-be kapcsolgatni kell, akkor sajnos a következő alkalmakért már fizetni kell. A fűtés bekapcsolása illetve kikapcsolása szeptember 15. – október 14., illetve április 15. – május 14. között egy alkalommal díjmentes.

Itt töltheti le a nyomtatványt >>>ESETI rendelkezés hőközponti szabályzó ki- és bekapcsolására (eseti megbízás)

Az “eseti rendelkezést” épületenként külön-külön kell kitölteni. A hiánytalanul kitöltött és aláírt eseti rendelkezés beérkezését követően tudják a cég munkatársai a megrendelés rögzítését és a kapcsolást elvégezni.


  Ezt már olvastad?