Hoppá!!! Ez azért DURVA! Ez a dögös barna csajszi vetett véget Hajdúék házasságának!

Szexi barna vetett véget Hajdúék házasságának Kiderült, ki az a rejtélyes harmadik, akinek Sarka Kata és Kulcsár Edina kö­szönheti a szakítását, és még egy barátságot is tönkretett. A fiatal lány több szállal is kötődik a celebvilághoz.

Kulcsár Edinát és Sarka Katát ugyanazzal a nővel csalta meg a párjuk. Kata és Edina jó barátnők, a szépségkirálynő a vőlegényét, a műsorvezető pedig a férjét vesztette el a titokzatos nő megjelenése miatt.

Cikkünk megjelenése óta mindenki azt találgatja, hogy ki lehet ez a titokzatos nő, aki Kata és a világ második legszebb nője, Edina elől el tudta halászni a párjukat.A majdnem harmincéves hölgy egyébként kifejezetten csinos, barna hajú szépség – igaz, kicsit teltebb, mint Kata vagy Edina. A művészvilághoz is kötődik, és több tévés programban is dolgozott, nyilván innen az ismeretség. Akkor történt, amikor Edina 2015 nyarán átadta királynői koronáját az utána megválasztott szépségnek. Míg a színpadon örömkönnyek hullottak, a színfalak mögött egy egészen másfajta játszma kezdődött

  Ezt már olvastad?