Most tették közzé : ÚJABB MEGRÁZÓ fejlemény derült ki MA LL.Junior kisfiának tragédiájáról….

Megrendítette az országot a tragikus esemény L.L Juniorék családjában Az énekes egy hete veszítette el kisfiát egy balesetben. Az eseményt mindenkit megrázott, azonban a tragikus baleset körülményeiről sok minden még nem derült ki sajnos.

A legutóbbi fejlemény, amit tudni lehet: L.L Junior kisfiának halálát okozó sofőr a tragédia hatására összeomlott, megrendült állapotában pedig egy részvétnyilványító level megírásában keresett enyhülést. A 76 éves sofőr ügyvédje, Janklovics Ádám a Mokka műsorvezetőinek mesélte el az ügy részleteit.

A rapper kisfiát szombat délután gázolta halálra egy autó Zuglóban. A tragikus történtekről azóta számos teória napvilágot látott….. A kommentelők békét javasolnak A történtek megosztották az internet népét, a legtöbben azt kérik a szülőktől: hagyják abba a sárdobálást. Szerintük jobb lenne, ha mindketten csendben gyászolnák a gyereküket. A kommentelők szerint csak úgy élhetik túl kisfiúk elvesztését, ha a nagyobbik gyerekük, Lacika érdekében békét kötnek egymással.-í

  Ezt már olvastad?