PALVIN BARBI MEGMUTATTA MAGÁT SMINK NÉLKÜL. TÖBBEN MEGIJEDTEK

Palvin Barbi nincs jól, megfázott szegény, és ahogy mindenki, úgy betegen ő sem hozza a formáját. Ezért úgy döntött, hogy napokig nem is fog posztolni az Instagramjára, addig marad nekünk Barbi, a megfázott hétköznapi ember:

Palvin Barbara (Budapest, 1993. október 8. –) magyar divatmodell. Gyermekkora[szerkesztés] Tanulmányait az Erkel Ferenc Általános Iskola és Gimnáziumban, illetve a Szinyei Merse Pál Gimnáziumban végezte.[2] Kiskorában leginkább az éneklés és a labdarúgás érdekelte.[3] Pályafutása[szerkesztés] 2006-ban, alig 13 évesen indult karrierje, ekkor fedezték fel, miközben Budapesten sétált.[4] Még ebben az évben debütált a Spur Magazine-ban.[5]

2008-ban az ELLE magazinban egy nagyobb divatanyagban szerepelt. 2009-ben felvették az IMG Modellügynökséghez, szerepelt a L’Officiel orosz, francia és holland kiadásának, és a Jalouse, a Vogue és a Glamour címlapján is. Palvin a kifutón 2010 februárjában, a Milan Fashion Week alkalmából debütált, a Prada képviselőjeként. 2010 tavaszán a párizsi divathéten is részt vett. Louis Vuitton, Miu Miu, Nina Ricci, Emanuel Ungaro, Christopher Kane, Julien MacDonald, Jeremy Scott, Vivienne Westwood, Etro, Loewe és Giles modelljeként is mutatott be ruhákat, továbbá a 2011 Chanel show-t is ő nyitotta meg. Későbbiekben modellkedett az Armani Exchange, a H&M, és a Victoria’s Secret részére is.

  Ezt már olvastad?