Rohamtempóban terjed a hír! 2019. Augusztus 26-tól potom pénzért vehetsz használt vagy új autót itt! A legnépszerűbb márkákat, akár féláron vagy annál is olcsóbban!

JÚNIUS 10 -től potom pénzért vehetsz használt vagy új autót itt! A legnépszerűbb márkákat, akár féláron vagy annál is olcsóbban!Ford, Audi, Bmw, Kia, Peugeot, Renault, Citroen, Seat, Suzuki stb!Akár 90 ezer forintért Opelt! Kia, Ford, Opel – itt nézheted meg őket! >>>>>

Jelenleg 92 lefoglalt járműre lehet licitálni a Nemzeti Adó- és vámhivatal honlapján. Az árverésre mindenki jelentkezhet, de ehhez ügyfélkapus regisztráció szükséges.Érdemes átnézned a listát, a járművek között több olyan is van, ami érdemes lehet megvételre. A licit részleteinél azt is látod, hogy a kiszemelt autót hol tudod személyesen megtekinteni, illetve azt, hogy mettől meddig tart az árverés.

Az autók között gazdát keres többek között egy Opel Astra, 2004-es évjárat . Az autó becsült értéke 800 ezer forint, a licit 400 ezer forintról indul. 150 ezer forintról indul egy Renault Megane, amin látszik ugyan a használt, de erre szokták mondani, hogy ennyi pénzért ezt adják. 150 ezer forintról indul egy Ford Focus, ami korának megfelelő állapotban várja az új tulajt.

  Ezt már olvastad?