Szandi: "Akik szerint a mostani kormány nem elég jó, azoknak azt üzenem, hogy..."

Szandit lehet kedvelni, vagy nem kedvelni, azt azonban el kell ismerni, hogy zenei munkássága tényleg becsülendő. Az már kevésbé, amit az utóbbi időkben szokott nyilatkozni.

A közelmúltban és mostanában is inkább kormányoldali megszólalásai akadnak. Ezúttal sem volt ez másként, legutóbbi interjújában a következő, sok ember által megkérdőjelezhető kijelentéseket tette:

"Jómagam úgy látom és érzem, hogy mi magyarok (tisztelet a kivételeknek) csak lázadni, panaszkodni és elégedetlenkedni tudunk. Sírtunk mi mindig, akárki is volt kormányon, hisz nekünk soha nem volt elég jó senki és semmi. Én is átéltem  egyet és mást és ezért magabiztosan merem kijelenteni, hogy ilyen jó és kiegyensúlyozott helyzetben az ország bizony még soha nem volt ezelőtt.

Úgy gondolom, hogy nem elégedetlenkedni kellene, hanem elfogadni és szeretni, szeretni egymást és az országot. Bizton állíthatom, hogy soha nem volt még ilyen jó kezekben ez az ország mint most. Becsüljük meg magunkat és egymást." - nyilatkozta Szandi a Borsnak.

- Önök mit gondolnak Szandi véleményéről? Valóban soha nem volt még ilyen jó helyzetben az ország és a benne élő emberek?

  Ezt már olvastad?