Ennyi év után Jelentkezett két szemtanú: nem baleset történt Diana hercegnő halálakor! Ezt látták azon az estén az alagútban

Két idős szemtanú állítja, Diana hercegné halálát nem baleset okozta, hanem merénylet történt.

Robin és Jack Firestone épp Párizsban járt 1997. augusztus 31-én, azon a napon, amikor életét vesztette Diana hercegné, a szeretője, Dodi al-Fayed és a sofőrje.Robin és Jack Firestone épp Párizsban járt 1997. augusztus 31-én, azon a napon, amikor életét vesztette Diana hercegné, a szeretője, Dodi al-Fayed és a sofőrje. Az idős pár a hotelbe tartott és egy perccel a tragédia után ért a helyszínre. Meg vannak róla győződve, hogy nem autóbaleset, hanem merénylet történt. Állítólag a helyszínen láttak két fekete, sötétített ablakú autót, amit egyébként azóta sem találnak a hatóságok.

A https://www.dailymail.co.uk tájékoztatása szeritn az idős házaspár másnap el is ment a rendőrségre, hogy elmondják mit láttak és mi is történt valójában, de elküldték őket azzal az indokkal, hogy van elég szemtanu és nincs szükségük tovább bámészkodó turistára! Így az idős pár nem is feszegette tovább a dolgot, hazatértek és évtizedekig hallgattak arról, hogy mit láttak, mert féltek attól, hogy a sötétített autóban ülők megtalálják őket….

  Ezt már olvastad?