Családi dráma és megannyi fájdalom Majkáéknál! Ezt eddig nem is sejthettük! Dundika súlyos titkot árult el – nem bírta tovább magában tartani! Senkinek nem kívánjuk, amit át kellett élnie az édesanyának…

Családi dráma Majkáéknál! Dundika súlyos titkot árult el – nem bírta tovább magában tartani! Dundika már 8-9 évesen megtanulta meggyógyítani a saját lelkét. Édesapja a*ressz**itása ugyanis súlyos nyomot hagyott a gyerekkorán.

Én olyan szinten szakítottam meg az én apámmal a kapcsolatot, hogy tényleg óriási dolgoknak kellett történnie ahhoz, hogy én még a nevét sem akarom viselni ennek az embernek. Nem tudok rá mást mondani, borzasztó apa volt. Borzasztóan viselkedett mindhárom gyerekével és az én anyukámmal is” – vallott gyerekkoráról Dundika Joshinak, aki rákérdezett arra is, mit követett el ellene az édesapja. – “Amikor hazajött, csak a rettegés és a rossz érzés volt. Agresszív volt. Amikor a fiam megszületett, felhívott, hogy megnézné, de azelőtt évekig nem beszéltünk. Már majdnem megesett rajta a szívem, de aztán egy pillanat alatt kellett úgy döntenem, hogy nem. Kizártalak az életemből és soha többé nem akarlak látni, és főképpen azt nem szeretném, hogy te az én családi életemet egy pillanatra is megbolygasd azzal, hogy te idejössz hozzám”


  Ezt már olvastad?