13 nagyon kínos dolog, ami karácsonyi céges bulikon történt meg

A legtöbb munkahelyen az év vége egyenlő a céges bulival. Általában ingyen étel- és italfogyasztás, ciki lerészegedések, béna ajándékozás jellemzi ezeket a munkahelyi ünnepségeket, amelyeken igen meredek dolgok is megtörténhetnek. Arra a kérdésre, hogy mi volt az eddigi legextrémebb helyzet, ami karácsonyi partin megtörtént, a twitteren válaszoltak az emberek. Ezekből szemezgettünk most, jókat derültünk rajtuk!

. Bemutattam a főnökömnek a 6 éves lányomat a karácsonyi bulin, rám nézett és ezt kérdezte: „szóval ő az a s*ggfej?”

2. A főnöknőm rendelt 2 pizzát a 15 alkalmazottnak, majd egyedül megevett egy egészet.

3. Névtelen karácsonyi ajándékozást tartottunk az irodánkban, és a fekete pasas kapta a barnító krémet.

4. Flörtöltem egy nővel a bulin, próbáltam megszerezni a számát, amikor egy kolléga odahajolt hozzám és azt odasúgta: „ez a főnök felesége.”

4445

5. Józan maradtam, hogy elkerüljem a leégést kollégáim előtt. Aztán letört a cipőm sarka, és beleestem a puncsos tálba.

6. Az egyik munkatársamnak nagyon nem volt kedve részt venni a karácsonyi húzáson, ahol 10 dollár volt a maximálisan költhető összeg. Azzal fejezte ki nemtetszését, hogy hozott 10 egydolláros uborkát.

7. A főnököm izgatott volt, hogy bemutassa nekünk az új barátnőjét. Kiderült, hogy az exem az, akit az előző évben még én vittem a buliba…

8. Bújócskát játszottunk az óriási csarnokunkban, és senki nem tudta megtalálni az utolsó pasit.

kik

9. A kollégám olyan részeg lett, hogy megkérdezte a saját barátnőjét, egyedülálló-e, aki pedig igent mondott!

10. Plusz 1 embernek a szobatársamat vittem. Nem hallottam jól, mikor megkérdezték, ÚGY vagyunk-e barátnők, ezért igent mondtam. Azóta én vagyok a „jófej leszbi”.

11. Az egyik munkatársam elment, hogy szerezzen egy bort, és kinyitotta a főnök 10 ezer dolláros (több mint 2 és fél millió forintos) üveg borát.

karaconyi

12. Úgy döntöttem, nem megyek. Minden munkatársam kapott egy 300 dolláros (90 ezer forintos) ajándékutalványt, én pedig véletlenül eltörtem a lábujjaimat, mert belerúgtam a kanapé lábába.

13. Addig minden rendben van, amíg nem kell a síró főnököd haját fogva arról győzködnöd őt, hogy a petesejtjei még mindig termékenyek.


  Ezt már olvastad?