Találd meg a hétpettyes dobókockát: ezt tényleg csak nagyon kevesen tudják

Ennél a feladványnál aztán tényleg mereszteni kell a szemed! Nem hétpettyes katicát, hanem hétpettyes dobókockát kell keresned! Tehát azt a dobókockát kell megtalálnod, amelyiknek az egyik oldalán a lehetséges hatnál is egyel több pötty, azaz hét pötty van.

Itt aztán rengeteg pötty van, nem igaz? De aki szeret az apró részletekre is odafigyelni, az bizonyára kedvét leli majd ebben a feladványban! Tényleg koncentrálni kell, de ki lehet szúrni a hétpettyes dobókockát! Nézd meg jól a képet, pásztázd végig a szemeddel jó alaposan. Ha van kedved, mérd az időt, hány másodperc alatt találtál rá, és oszd meg velünk kommentben! Kíváncsiak vagyunk, hogy ki lesz a leggyorsabb pöttyvadász!

Ha pedig esetleg nem bukkantál rá, akkor segítünk, mutatjuk a megoldást!Lehet, hogy még ismerőseim nem látták ez a cikket. Megosztom velük!


  Ezt már olvastad?

  • TÖBBET MÁR nem titok! Ezzel a milliárdos férfival van együtt Sarka Kata! És van egy ízléstelen és durva csavar is a történetben!

  • DURVA! Kevés nő lenne képes erre! Nagyon durva amit Dundika tett Majkával! MÉG A követői sem bírták megállni szó nélkül!

  • VÉGE! Szomorú hírt jelentett be a család : Soha többé nem láthatjuk Michael Schumachert!

  • Ünnepelnek Majkáék! Pár órája Egy számmal tudatta a rajongókkal a csodálatos hírt! Szívből gratulálunk Peti!!!!

  • Családi dráma a Gáspár családban! Nagyon nagy bajban van Gáspár Győző! Már az orvosok sem tudnak rajta segíteni!