Németh Lajos :Ez várható júniusban

Németh Lajos reggeli Mokka adásában jelentkezett be, akit a következő időszak időjárásról kérdeztek. Elárulta, hogy bár még egy-két napig előfordulhatnak záporok, zivatarok, most már kitombolta magát a viharosabb időjárás és május végével kevesebb csapadék jön a következő hetekben.

A hétvégén már egyáltalán nem várhatunk csapadékot szinte, jövő héten is már csodálatos, meleg nyári időjárásunk lesz végig.

"A mai nap és a holnapi nap még viharok jegyében telik, de nem mindenütt az országban. Az ország nagy részén felhőtlen az égbolt, de a délutáni órákban kialakulhat zápor, zivatar. Ez még a holnapi napon is jellemző lesz, aztán egy csapásra vége! Száraz még meleg levegő lesz, stabilizálódik a légkör a későbbiekben. 30 fok körüli hőmérséklet lesz" - árulta el Németh Lajos.

Június 8-án Medárd napján, ha esik, akkor 40 napig esik - tartja a népi jóslat, de ez most elmaradhat - állítja a szakértő. Az egyre erősebb UVB sugárzás pedig itt van, így 11 és 15 óra közt ne napozzunk, használjunk napfényvédő krémeket!

Lehet, hogy még ismerőseim nem látták ez a cikket. Megosztom velük!


  Ezt már olvastad?

  • TÖBBET MÁR nem titok! Ezzel a milliárdos férfival van együtt Sarka Kata! És van egy ízléstelen és durva csavar is a történetben!

  • DURVA! Kevés nő lenne képes erre! Nagyon durva amit Dundika tett Majkával! MÉG A követői sem bírták megállni szó nélkül!

  • VÉGE! Szomorú hírt jelentett be a család : Soha többé nem láthatjuk Michael Schumachert!

  • Ünnepelnek Majkáék! Pár órája Egy számmal tudatta a rajongókkal a csodálatos hírt! Szívből gratulálunk Peti!!!!

  • Családi dráma a Gáspár családban! Nagyon nagy bajban van Gáspár Győző! Már az orvosok sem tudnak rajta segíteni!