Vajna Timi felszólalt Mészáros Lőrinc védelmében a hajóbalesettel kapcsolatban - "Ha néhai férjem itt lenne, elmagyarázná nektek, hogy mi a dolga egy...

BUDAPEST - Vajna Timi felszólalt a tegnap nyilatkozatot tevő Mészáros Lőrinc védelmében a Dunán történt hajóbalesettel kapcsolatban.

"Ha néhai férjem itt lenne, elmagyarázná nektek, hogy mi a dolga egy olyan államférfinek, mint a Mészáros Lőrinc vagy Orbán Viktor. Az ország vezéreinek nincs ideje másokon sajnálkozni, hiszen egy közös ügyért harcolnak a nap 24 órájában. ÉRTÜNK! ÉRTETEK! Nincs idejük néhány balszerencsés koreait sajnálniuk, amikor özönlenek a menekültek Európába. Könyörgöm ne velük foglalkozzon már mindenki, ők csak teszik a dolgukat, amivel megbíztuk őket. Nagyon sajnálom, hogy egy ilyen hajóbaleset megtörténhet, de lépjünk tovább végre!"

Akinek van véleménye a nyilatkozattal kapcsolatban legyen kedves megosztani a cikket és kifejezni véleményét! Köszönjük!

Lehet, hogy még ismerőseim nem látták ez a cikket. Megosztom velük!


  Ezt már olvastad?

  • TÖBBET MÁR nem titok! Ezzel a milliárdos férfival van együtt Sarka Kata! És van egy ízléstelen és durva csavar is a történetben!

  • DURVA! Kevés nő lenne képes erre! Nagyon durva amit Dundika tett Majkával! MÉG A követői sem bírták megállni szó nélkül!

  • VÉGE! Szomorú hírt jelentett be a család : Soha többé nem láthatjuk Michael Schumachert!

  • Ünnepelnek Majkáék! Pár órája Egy számmal tudatta a rajongókkal a csodálatos hírt! Szívből gratulálunk Peti!!!!

  • Családi dráma a Gáspár családban! Nagyon nagy bajban van Gáspár Győző! Már az orvosok sem tudnak rajta segíteni!