Most jött a hír! Újabb holttestre bukkantak a Margit híd lábánál

Ez történik most a helyszínen. Bár a hatóságok takarják a munkálatokat a Ripost helyszíni tudósítója szerint ismét elő­ke­rült egy fe­kete zsák.

Mint ismeretes május 29-én késő este a Hableány turistahajó és a Viking Sigyn szállodahajó összeütközött a Margit híd lábánál. A dél-koreaiakat szállító turistahajó felborult és másodpercek alatt elsüllyedt a fedélzetén lévő 35 emberrel. Eddig a baleset kilenc áldozatát azonosították, hét embert kimentettek, 19-en eltűntek, köztük két magyar.

Most a mentőegységek jelenleg is a Hableány roncsainál vannak. A Margit híd déli oldalán lévő járdát lezárták, így próbálják eltakarni az emberek elől a történéseket. A hírek szerint azért, mert újabb holttestet találhattak, de a rendőrség még nem erősítette meg mindezt.

Lehet, hogy még ismerőseim nem látták ez a cikket. Megosztom velük!


  Ezt már olvastad?

  • TÖBBET MÁR nem titok! Ezzel a milliárdos férfival van együtt Sarka Kata! És van egy ízléstelen és durva csavar is a történetben!

  • DURVA! Kevés nő lenne képes erre! Nagyon durva amit Dundika tett Majkával! MÉG A követői sem bírták megállni szó nélkül!

  • VÉGE! Szomorú hírt jelentett be a család : Soha többé nem láthatjuk Michael Schumachert!

  • Ünnepelnek Majkáék! Pár órája Egy számmal tudatta a rajongókkal a csodálatos hírt! Szívből gratulálunk Peti!!!!

  • Családi dráma a Gáspár családban! Nagyon nagy bajban van Gáspár Győző! Már az orvosok sem tudnak rajta segíteni!