Ki a legostobább ezen a képen?

Bármely szituációra igaz, hogy több perspektívából is megközelíthető. Egyesek a hitrendszerükre hagyatkoznak, míg mások talán teljesen ellentétesen vélekednek, múltbéli tapasztalataik alapján.


Bárhogyan is legyen, sok-sok egyedi látásmóddal ismerkedhetünk meg egyazon témát illetően. Ennek tudatában tekintsd meg a fenti képet. Ez a neten népszerűvé vált teszt képes meghatározni, hogy mennyire különbözőképpen tudjuk látni a világot. Miután megnézted a képet, válaszolj a következő kérdésre.

Ki a legostobább ezen a fán?

Fontos, hogy elképzeld, mi történhet az egyes szereplőkkel a választott cselekedetüket tekintve. Habár a következményeket nem tudjuk, nem nehéz kitalálni, hogy ki hogyan fog járni.

Az sem utolsó szempont, hogy az ‘ostoba’ szó számodra mit jelent.

Ha szerinted az 1. számú ember a legostobább, akkor te valószínűleg olyan típus vagy, aki a logikus gondolkodást többre tartja az érzelmeknél. Szeretsz mindent ésszel megoldani és folyamatosan új ötleteken töröd a fejed.

Úgy gondolhatod, hogy ez a személy tétlenül várja a sorsa alakulását, amelyet mások kezébe adott, ezért ő a legostobább.

Azonban azt kell, hogy mondjuk, hogy mégis a 3. számú ember a legostobább, mert bár ő nem maga alatt vágja a fát és nincs kitéve a lezuhanás következményeinek, végül biztosan bűnhődni fog a tettéért, ami sokkal súlyosabb lesz, mint egy egyszeri fájdalmas tapasztalat, ami után legalább fel lehet állni és tanulni, fejlődni lehet általa.

Lehet, hogy még ismerőseim nem látták ez a cikket. Megosztom velük!  Ezt már olvastad?

Minden nő, aki ezt használja felejthetetlen SPRICCELŐS ORGAZMUST fog ÁTÉLNI.
Szeretnél kemény maradni és 3 órán át dugni ezt a nőt? Olvasd el ezt a módszert!

  • Ma 4 éves kislányom! 6 év házasság után elhagyott bennünket férjem, aki ezt az üzenetet hagyta:

  • Ma 1 éves kislányom, akinek 2 hónapja meghalt az anyukája.Ma kokárdát keresvén ezt a megható levelet találtam a fiókban

  • Sass József megrendítő üzenete a magyar embereknek: "Talán utolsó névnapomat ünnepelhetem, de ezt még be kell valljam nektek!

  • 13 kiló lement és nincs már az ízületi fájdalmamam. 56 éves vagyok és ezzel a szerrel sikerült

  • Orbán Ráhel az apját fenyegető fiataloknak:"Nem kell apámnak nyelvvizsga ahhoz, hogy..."