FELEJTSE EL, HOGY A POSTÁS HOZZA A NYUGDÍJAT! Jön a változás!

Már tavaly is felröppent, hogy, Jön a kötelező bankszámla, amivel elsősorban a nyugdíjasokat célozzák. Havi 1575 forint egy magyar nyugdíjasnak mekkora teher?


Október 15-től gyakorlatilag minden nagyobb magyar banknak be kell vezetnie az úgynevezett alapszámlát. Az ötlet nem újdonság, a bankok már kínáltak ehhez hasonló konstrukciókat, de most itt a kormány verziója, ami kötelezővé teszi.

Az alapszámla lényege az, hogy csak alapszolgáltatásokat nyújt, és cserébe olcsónak kell lennie, hogy azok is igénybe vegyék a banki szolgáltatások, akik eddig ódzkodtak tőle. Ilyen célcsoportnak számítanak azok a nyugdíjasok, akiknek a postás viszi a nyugdíjat, és a pénzük kezelésére vesznek igénybe bankot, megspórolva az ezzel járó költségeket.

A rendelet alapján az alapszámla főbb jellemzői ezek lesznek:

– Minden hitelintézetnek nyújtania kell ilyet.– Az alapszámlához nem kapcsolható hitelkeret.– A számlának csak egy tulajdonosa lehet.– A számlavezetési díj legfeljebb a minimálbér 1,5 százaléka lehet – ami most 1.575 forint.– Ebben a díjban már benne van egy bankkártya költsége és havi két ATM készpénzfelvétel díja 150 ezer forintig, vagy egy banki készpénzfelvétel 50 ezer forintig, illetve négy átutalás 100 ezer forintig.– A fenti limitek túllépése esetén a bank piaci díjakat számít fel.– Ingyenes igénybevételre is lesz lehetőség.

Lehet, hogy még ismerőseim nem látták ez a cikket. Megosztom velük!  Ezt már olvastad?

Minden nő, aki ezt használja felejthetetlen SPRICCELŐS ORGAZMUST fog ÁTÉLNI.
Szeretnél kemény maradni és 3 órán át dugni ezt a nőt? Olvasd el ezt a módszert!

  • Ma 4 éves kislányom! 6 év házasság után elhagyott bennünket férjem, aki ezt az üzenetet hagyta:

  • Ma 1 éves kislányom, akinek 2 hónapja meghalt az anyukája.Ma kokárdát keresvén ezt a megható levelet találtam a fiókban

  • Sass József megrendítő üzenete a magyar embereknek: "Talán utolsó névnapomat ünnepelhetem, de ezt még be kell valljam nektek!

  • 13 kiló lement és nincs már az ízületi fájdalmamam. 56 éves vagyok és ezzel a szerrel sikerült

  • Orbán Ráhel az apját fenyegető fiataloknak:"Nem kell apámnak nyelvvizsga ahhoz, hogy..."