Jön a 28 fokos nyári meleg: ekkor érkezik a felmelegedés. Ennyit kell még várnunk rá

Eddig nem sok jót tartogatott számunkra a május hónap: hideg, késő őszi időben volt részünk az elmúlt időszakban. Persze volt néhány olyan nap, amikor úgy érezhettük itt a tavasz, de aztán mindig jött egy hirtelen lehűlés. Az előrejelzések szerint azonban már csak pár napot kell kibírnunk és végre fellégezhetünk: hétvégétől végre elkezdődik a felmelegedés!


Csütörtökön már kevesebb helyen számíthatunk csapadékra, elszórtan lehet kisebb eső, zápor és rövid időre helyenként előbújhat a nap. Szinte mindenhol legyengül a szél. A csúcshőmérséklet 13 és 21 fok között alakul, nyugaton mérhetjük az alacsonyabb, keleten, északkeleten a magasabb értékeket -

Pénteken többfelé, hosszabb időre kisüthet a nap, helyenként kisebb zápor, zivatar a keleti és déli tájakon fordulhat elő. A légmozgás északon, északnyugaton és zivatar környezetében élénk, erős lehet. Erősödik a nappali felmelegedés, 17-23 fok várható.

Szombaton sokfelé kisüt a nap, de szórványosan kisebb zápor, egy-egy zivatar kialakulhat. A Dunántúl északnyugati felén élénk, erős lehet a délies szél, a maximumok 20-26 fok között alakulnak. Vasárnap záporos, zivataros, ismét többfelé szeles idő valószínű, de a meleg megmarad.

Lehet, hogy még ismerőseim nem látták ez a cikket. Megosztom velük!  Ezt már olvastad?

Minden nő, aki ezt használja felejthetetlen SPRICCELŐS ORGAZMUST fog ÁTÉLNI.
Szeretnél kemény maradni és 3 órán át dugni ezt a nőt? Olvasd el ezt a módszert!

  • Ma 4 éves kislányom! 6 év házasság után elhagyott bennünket férjem, aki ezt az üzenetet hagyta:

  • Ma 1 éves kislányom, akinek 2 hónapja meghalt az anyukája.Ma kokárdát keresvén ezt a megható levelet találtam a fiókban

  • Sass József megrendítő üzenete a magyar embereknek: "Talán utolsó névnapomat ünnepelhetem, de ezt még be kell valljam nektek!

  • 13 kiló lement és nincs már az ízületi fájdalmamam. 56 éves vagyok és ezzel a szerrel sikerült

  • Orbán Ráhel az apját fenyegető fiataloknak:"Nem kell apámnak nyelvvizsga ahhoz, hogy..."