A Skorpió vitára számíthat, a Vízöntőnek magára kell gondolnia: Ez vár az egyes csillagjegyekre a mai napon

Kos 

A barátság témát illetően kissé elérzékenyülsz, hiszen rájössz, hogy egy kör vagy egy konkrét barátság már nem olyan minőségű, mint a múltban. Más szavakkal, változol és a baráti köröd is változik ennek megfelelően.

Bika

Két szék között vagy, hiszen szeretnéd lenyűgözni a környezetedet, ugyanakkor azt is szeretnéd, hogy mindenki hagyjon békén, hogy hadd csinálhasd a saját dolgodat. A fontos a mai napon, hogy magadnak kedvező dolgokkal foglalkozz.

Ikrek

Mennyire vagy őszinte most magadhoz? Mi a te igazságod? Ideje rájönnöd és aszerint élned. Talán nem egy nap lesz felfedezni ezt, de egy lépést mindenféleképpen érdemes megtenni már ma az irányába.

Rák

Mivel ma olyan meggyőzően tudsz kommunikálni, érdemes az ügyed mellé állítanod az embereket, ugyanakkor támogatnod is azokat, akik nem olyan erősek, mint te. Szólalj fel mások nevében is.

Oroszlán

Egy munkahelyi kapcsolat úgy alakult, ahogyan elképzelted? Jobban teszed, hogy ha rajtra készen állsz a mai napon, különösen, ha valaki máson is múlik, hogy a helyes irányba haladjanak tovább a dolgok. Ez a helyzet ugyanakkor azt is segít meghatározni, hogy mit akarsz igazán elérni.

Szűz

Talán arra vágysz, hogy egy új ötletet vagy másfajta megközelítést vezess be egy folyamatban lévő projektbe. Amikor a részletekről van szó, jobb, ha nem sieted el a dolgokat. Ha úgy érzed, hogy a munkakörnyezet, amiben vagy, már nem passzol úgy hozzád, akkor ideje váltani.


  Ezt már olvastad?