Majdnem meghalt Kautzky Armand színművész.

Halálközeli élményéről mesélt Kautzky Armand színművész. Húsz percig küzdöttek az orvosok a Jászai Mari-díjas színész életéért, amikor egy méhcsípés után allergiás sokkot kapott. Utolsó erejével egy rendelő ajtaját lépte át, ahol a gyors és szakszerű ellátás megmentette az életét.


„Megéltem azt, hogy egy rendelőintézetben fölülről láttam magam, ahogy küzdenek az életemért. Csak annyi történt, hogy beleléptem egy méhecskébe vagy darázsba. Nem tudtam, hogy allergiás vagyok. Annyi erőm volt, hogy leérjek a rendelőbe. Aztán a nagyszerű szakembereknek hála, megmentették az életemet” – mondta a színész, aki elárulta azt is, hogy a szoba sarkából, fentről nézte az eseményeket, s nagyjából 20 percig tartott a túlvilági élmény.

Mint kiderült, a színész vérkeringése leállt, nem jutott oxigén az agyába. Elmondása szerint ott, abban a pillanatban tisztában volt vele, hogy meghal.

„Nagyon boldog voltam, és azt mondtam: Istenem én most meg fogok halni, de semmi probléma. Annyira jó érzés volt. Láttam, ahogy rohangálnak, mindenki izgatott volt. Egyszer csak hallottam egy orvost, hogy azt mondja: adjunk még egy kört mindenből! Három perc múlva leért, lett egy sokk élményem, onnantól pedig eltűnt az a kameraállás és önmagam lettem” – emlékezett vissza Kautzky Armand, aki most már másként tekint a halálra.

Lehet, hogy még ismerőseim nem látták ez a cikket. Megosztom velük!  Ezt már olvastad?

Minden nő, aki ezt használja felejthetetlen SPRICCELŐS ORGAZMUST fog ÁTÉLNI.
Szeretnél kemény maradni és 3 órán át dugni ezt a nőt? Olvasd el ezt a módszert!

  • Ma 4 éves kislányom! 6 év házasság után elhagyott bennünket férjem, aki ezt az üzenetet hagyta:

  • Ma 1 éves kislányom, akinek 2 hónapja meghalt az anyukája.Ma kokárdát keresvén ezt a megható levelet találtam a fiókban

  • Sass József megrendítő üzenete a magyar embereknek: "Talán utolsó névnapomat ünnepelhetem, de ezt még be kell valljam nektek!

  • 13 kiló lement és nincs már az ízületi fájdalmamam. 56 éves vagyok és ezzel a szerrel sikerült

  • Orbán Ráhel az apját fenyegető fiataloknak:"Nem kell apámnak nyelvvizsga ahhoz, hogy..."