Az újdonsült anyuka hallotta, hogy a szülész sikít egyet. Aztán meglátta mit csinálnak az ikerbabái, nem akarta elhinni.

Pár másodperccel később, hogy Sarah életet adott ikreinek, a szülésznek, aki ebben segítette, elakadt a lélegzete. Nem sokkal később az egész szoba döbbenten nézett...


Amikor Sarah és Bill megtudták, hogy ikreik lesznek, nagyon izgatottak lettek, azonban ez az öröm aggodalommal is vegyült, amikor az orvos mondta, hogy egypetéjűek és azonos méhlepényen és magzatburkon osztoznak

Az ilyen terhességek eléggé kockázatosak, így Sarah-t 57 nappal a császármetszés előtt kórházba fektették. A lányok mindössze 46 másodperc különbséggel jöttek a világra, mindketten épen és egészségesen. Amikor kivették őket, az orvos a magasba emelte a lányokat, hogy megmutassa Sarah-nak. Alig hitte el, ami ekkor történt. A két pici lány megfogták egymás kezét.

„Teljesen meghatódtam”-mondta Sarah. „Még a férjem is megkönnyezte – igazából nem is tudom, volt e valaki, akinek száraz maradt a szeme.”

Három év telt el a születésük óta és Jenna és Jillian személyisége is elkezdett szépen kibontakozni, de egy dologban még mindig egyeznek, szeretnek kéz a kézben járkálni. Imádnak együtt lenni és alig akarnak bármit is csinálni a másik nélkül.

Lehet, hogy még ismerőseim nem látták ez a cikket. Megosztom velük!  Ezt már olvastad?

Minden nő, aki ezt használja felejthetetlen SPRICCELŐS ORGAZMUST fog ÁTÉLNI.
Szeretnél kemény maradni és 3 órán át dugni ezt a nőt? Olvasd el ezt a módszert!

  • Ma 4 éves kislányom! 6 év házasság után elhagyott bennünket férjem, aki ezt az üzenetet hagyta:

  • Ma 1 éves kislányom, akinek 2 hónapja meghalt az anyukája.Ma kokárdát keresvén ezt a megható levelet találtam a fiókban

  • Sass József megrendítő üzenete a magyar embereknek: "Talán utolsó névnapomat ünnepelhetem, de ezt még be kell valljam nektek!

  • 13 kiló lement és nincs már az ízületi fájdalmamam. 56 éves vagyok és ezzel a szerrel sikerült

  • Orbán Ráhel az apját fenyegető fiataloknak:"Nem kell apámnak nyelvvizsga ahhoz, hogy..."