Gyászoló édesapa vagyok, aki egyedül nevelte kislányát.Az én drága Ágim néhány nappal ezelőtt a Mennyekbe távozott.Nem kérek mást, csupán nézzék meg két kezével készített alkotásait, segítvén nekem abban, hogy túléljem elvesztését!

Ferenc vagyok, egy szegedi gyászoló édesapa, akinek egyetlen kislánya napokkal ezelőtt örökre elaludt. Nagyon hosszú hónapokig küzdöttünk a kislányom leukémiás betegsége ellen, de a kis Ági szervezete már nem bírta a harcot..


8 éves volt.. ám ő végül úgy döntött, hogy elakar menni egy jobb és békésebb helyre.. mély gyászomba szeretném venni a bátorságot és másoknak is megmutatni kislányom gyöngyből készült alkotásait, amit mindig is nagy szenvedéllyel csinált betegsége alatt is.

Nem kérek én semmi mást, csak tekintsék meg kicsi keze munkáit és akinek elnyerte tetszését, az kérem emlékezzen meg kislányomról!
Leírhatatlanul és szívből köszönöm mindenkinek, aki megteszi, emlékezvén az én tündéri kislányomra Ágira!
Egy fájdalmasan szenvedő édesapa Szegedről: Magyar Ferenc

Lehet, hogy még ismerőseim nem látták ez a cikket. Megosztom velük!  Ezt már olvastad?

Minden nő, aki ezt használja felejthetetlen SPRICCELŐS ORGAZMUST fog ÁTÉLNI.
Szeretnél kemény maradni és 3 órán át dugni ezt a nőt? Olvasd el ezt a módszert!

  • Ma 4 éves kislányom! 6 év házasság után elhagyott bennünket férjem, aki ezt az üzenetet hagyta:

  • Ma 1 éves kislányom, akinek 2 hónapja meghalt az anyukája.Ma kokárdát keresvén ezt a megható levelet találtam a fiókban

  • Sass József megrendítő üzenete a magyar embereknek: "Talán utolsó névnapomat ünnepelhetem, de ezt még be kell valljam nektek!

  • 13 kiló lement és nincs már az ízületi fájdalmamam. 56 éves vagyok és ezzel a szerrel sikerült

  • Orbán Ráhel az apját fenyegető fiataloknak:"Nem kell apámnak nyelvvizsga ahhoz, hogy..."