Szomorú hírt jelentettek be Sas Józsefről

A Blikk információi szerint azonban idén a humoros műsorszámnak évek óta otthont adó ATV-ben nem számítanak arra, hogy az év eleji agyvérzése óta kórházban lábadozó nagy nevettető új műsorral tér vissza a képernyőre.


„Sas Jőzsef minden év elején jelzi, hogy számíthat rá a csatorna, tele van ötletekkel és készül az új kabaré, mindig mindenkit megnyugtat, hogy lesz min nevetni. Idén azonban erre nem került sor, ami persze, érthető is, hiszen sajnos az egészsége nincs a legjobb állapotban. Érthető hát, hogy nem akar ezzel foglalkozni, így mi sem számolunk azzal, hogy lesz szilveszterkor új Sas-kabaré – tudtuk meg a Blikk az ATV egyik bennfentes munkatársától, aki azt is elárulta: ismétlések ugyan adásba kerülnek, de hogy mikor állhat Sas József újra színpadra, senki sem tudja.

Mivel agyvérzés után a teljes felépülés hossza hónapokban, de akár években is mérhető, érthető, hogy a csatorna vezetése egyelőre nem szeretné Sas Józsefet munkával kapcsolatos egyeztetéssel zavarni.

Lehet, hogy még ismerőseim nem látták ez a cikket. Megosztom velük!  Ezt már olvastad?

Minden nő, aki ezt használja felejthetetlen SPRICCELŐS ORGAZMUST fog ÁTÉLNI.
Szeretnél kemény maradni és 3 órán át dugni ezt a nőt? Olvasd el ezt a módszert!

  • Ma 4 éves kislányom! 6 év házasság után elhagyott bennünket férjem, aki ezt az üzenetet hagyta:

  • Ma 1 éves kislányom, akinek 2 hónapja meghalt az anyukája.Ma kokárdát keresvén ezt a megható levelet találtam a fiókban

  • Sass József megrendítő üzenete a magyar embereknek: "Talán utolsó névnapomat ünnepelhetem, de ezt még be kell valljam nektek!

  • 13 kiló lement és nincs már az ízületi fájdalmamam. 56 éves vagyok és ezzel a szerrel sikerült

  • Orbán Ráhel az apját fenyegető fiataloknak:"Nem kell apámnak nyelvvizsga ahhoz, hogy..."