Sírva ölelte magához gyerekeit Ördög Nóra a történtek után

Mici és Vencel még soha nem töltött ennyi időt külön anyukájától, nem csoda, hogy a műsorvezetőnél eltörött a mécses, amikor ismét magához ölelhette őket.


Egy anya csak a gyermekeivel lehet teljes, és ez hatványozottan igaz Ördög Nórára is, aki szombat kora délután a Liszt Ferenc repülőtéren tíz hosszú nap után, a TV2 műsora, az Ázsia expressz 2 forgatásáról hazatérve újra találkozhatott férjével, Nánási Pállal és gyerekeivel. Szem nem maradt szárazon, amikor újra egyesült a család, amit a Bors fotóriportere is megörökített. A körülöttük állók is könnyezve figyelték, ahogy a gyerekek édesanyjuk karjába vetik magukat.

A viszontlátás boldogsága már akkor látszott Nóra arcán, amikor a csomagokkal megpakolva kilépett a terminál kapuján. Ekkor vette észre a felé szaladó gyerekeket. Elsőként fia, Vencel ért oda hozzá és már bújt is anyukája karjai közé. Nóra ekkor már nem tudta visszatartani a meghatottság és az öröm könnyeit. Egy pillanat múlva ott volt Mici és a férje is. Nóra zokogva ölelte magához őket.

Végtelenül hosszú volt számukra az a tíz nap, amit külön töltöttek, miután a gyerekek és Nánási hazautaztak a forgatás helyszínéről, Thaiföldről. Főleg úgy, hogy pont erre az időszakra esett az anyák napja és Mici születésnapja is, amit kénytelenek voltak külön tölteni. A gyerekek még soha nem voltak ilyen hosszú időt távol az édesanyjuktól. A műsorvezető csak telefonon tudta felköszönteni édesanyját és nagyszüleit, mint ahogy őt is csak így érték el gyermekei, ám Mici születésnapján azt írta, többé nem hagyja őket ennyi időre egyedül.

Lehet, hogy még ismerőseim nem látták ez a cikket. Megosztom velük!  Ezt már olvastad?

Minden nő, aki ezt használja felejthetetlen SPRICCELŐS ORGAZMUST fog ÁTÉLNI.
Szeretnél kemény maradni és 3 órán át dugni ezt a nőt? Olvasd el ezt a módszert!

  • Ma 4 éves kislányom! 6 év házasság után elhagyott bennünket férjem, aki ezt az üzenetet hagyta:

  • Ma 1 éves kislányom, akinek 2 hónapja meghalt az anyukája.Ma kokárdát keresvén ezt a megható levelet találtam a fiókban

  • Sass József megrendítő üzenete a magyar embereknek: "Talán utolsó névnapomat ünnepelhetem, de ezt még be kell valljam nektek!

  • 13 kiló lement és nincs már az ízületi fájdalmamam. 56 éves vagyok és ezzel a szerrel sikerült

  • Orbán Ráhel az apját fenyegető fiataloknak:"Nem kell apámnak nyelvvizsga ahhoz, hogy..."