A pici 4 éves kislány sírva jön ki a nyilvános vécéből - ekkor az édesanyja meglátja, mi van a lábán

Ha gyermekünk már elért egy bizonyos kort, akkor már elmehet egyedül is a wc-re egy nyilvános helyen. Persze ilyenkor gyakran az egyik szülő ott várja őt az ajtó mellett. Ilyenkor elfelejtjük, hogy vannak gonosz emberek is a világon.


Az alábbi történet jól érzékelteti ezt. Egy négyéves kislány nagyon csúnya vicc áldozata lett nemrég egy McDonald’s étteremben s édesanyja úgy döntött, megosztja ezt a történetet, hogy figyelmeztesse a szülőket. Nicole Langmead elment egy alkalommal két kislányával a McDonals’s-ba. A kis Kaya wc-re akart menni anyukája pedig elkísérte őt és a toalett bejárati ajtajánál várt rá. De mikor Kaya egy idő után még mindig nem volt kész, aggódni kezdett. Mikor a kislány végre kijött, sírt és azt mondta nem tudott leszállni a wc-ről mert odaragadt.

Az édesanya nem értette mi történhetett, de aztán eszébe jutott, hogy látott néhány furcsa alakot kijönni a wc-ből, mielőtt Kaya bement volna. A mit ezek az alakok tettek az igazán botrányos.

„Arra vártam a két lányommal, hogy végre bemehessünk a wc-re két kislányommal. Aztán egyszer csak két vihogó lány látok kijönni a toalettről. Két tini korú lány volt, nem igazán figyeltem rájuk. Aztán Kaya ment be a wc-re, később pedig már sírva jött ki.”

Az édesanya látta, hogy kislány popsiján és lábán a bőr több helyen is fel volt szakítva. Aztán jött rá, hogy a wc ülőkére valaki ragasztót kent, mielőtt kislánya bement volna.

A nő értesítette a rendőrséget és elmondta, hogy két 16-18 év közötti lányról volt szó, akiknek viccelődni volt kedvük. Emiatt viszont az ő kislány egy óriási traumán esett át.

Lehet, hogy még ismerőseim nem látták ez a cikket. Megosztom velük!  Ezt már olvastad?

Minden nő, aki ezt használja felejthetetlen SPRICCELŐS ORGAZMUST fog ÁTÉLNI.
Szeretnél kemény maradni és 3 órán át dugni ezt a nőt? Olvasd el ezt a módszert!

  • Ma 4 éves kislányom! 6 év házasság után elhagyott bennünket férjem, aki ezt az üzenetet hagyta:

  • Ma 1 éves kislányom, akinek 2 hónapja meghalt az anyukája.Ma kokárdát keresvén ezt a megható levelet találtam a fiókban

  • Sass József megrendítő üzenete a magyar embereknek: "Talán utolsó névnapomat ünnepelhetem, de ezt még be kell valljam nektek!

  • 13 kiló lement és nincs már az ízületi fájdalmamam. 56 éves vagyok és ezzel a szerrel sikerült

  • Orbán Ráhel az apját fenyegető fiataloknak:"Nem kell apámnak nyelvvizsga ahhoz, hogy..."