7 megyére vészjelzést adtak ki! Kettészakad az ország, ezeken a tájakon lesz tomboló vihar

Kevesen mondhatják el majd magukról a nap végén, hogy egyetlen csepp esőt sem kaptak a nyakába.


Bátran mondhatjuk, hogy országszerte borús, esős időre ébredhet ma mindenki hazánkban. Jelenleg ugyanis egy hatalmas csapadékzóna vonul át az ország közepén. De ahol esetlegesen még nem esik, minden bizonnyal ott sem ússzák meg a mai napot. A nap folyamán ugyanis túlnyomóan borult lesz az ég, csak a keleti megyékben szakadozhat fel a felhőzet rövid időszakokra. Eső, zápor továbbra is sokfelé kialakulhat, a magasabb hegycsúcsokon átmenetileg havas eső is eshet. Ugyanakkor talán megnyugtató lehet, hogy a csapadék jelentős része a délelőtti órákban zúdul majd ránk. Országszerte erős lesz a szél, a Dunántúlon és északkeleten akár viharossá is fordulhat.

A legmagasabb nappali hőmérséklet a Dunántúlon 6 és 9, keleten 9 és 18 fok között valószínű. Késő estére 5 és 14 fok közé csökken a hőmérséklet, hasonló eloszlásban.A helyzet szerdára is csak minimálisan lesz jobb: a Dunántúlon továbbra is borult lesz az ég, keleten ugyanakkor már hosszabb-rövidebb időre elkezd felszakadozni a felhőzet. Ennek ellenére – az előző napokhoz hasonlóan – sokfelé várható kiadós eső, zápor, keleten, északkeleten zivatar is előfordulhat. A szél egyre többfelé délnyugatira fordul és megélénkül, de az Észak-Dunántúlon viharossá is fordulhat. A legmagasabb nappali hőmérséklet a Dunántúlon 9, 16, másutt 16, 21 fok között alakul.

Csütörtök lehet a fordulópont, ugyanis bár továbbra is borús, felhős lesz az ég a Dunántúlon, nagyobb mennyiségű esővel, keleten már nemcsak felszakadozik a felhőzet, de a nap is kisüt. A legmagasabb nappali hőmérséklet 12, 21 fok között alakul, „szokás szerint” nyugaton az alacsonyabb, keleten a magasabb értékekkel.

Lehet, hogy még ismerőseim nem látták ez a cikket. Megosztom velük!  Ezt már olvastad?

Minden nő, aki ezt használja felejthetetlen SPRICCELŐS ORGAZMUST fog ÁTÉLNI.
Szeretnél kemény maradni és 3 órán át dugni ezt a nőt? Olvasd el ezt a módszert!

  • Ma 4 éves kislányom! 6 év házasság után elhagyott bennünket férjem, aki ezt az üzenetet hagyta:

  • Ma 1 éves kislányom, akinek 2 hónapja meghalt az anyukája.Ma kokárdát keresvén ezt a megható levelet találtam a fiókban

  • Sass József megrendítő üzenete a magyar embereknek: "Talán utolsó névnapomat ünnepelhetem, de ezt még be kell valljam nektek!

  • 13 kiló lement és nincs már az ízületi fájdalmamam. 56 éves vagyok és ezzel a szerrel sikerült

  • Orbán Ráhel az apját fenyegető fiataloknak:"Nem kell apámnak nyelvvizsga ahhoz, hogy..."