A Kos hirtelen sok bevételhez jut, a Bika alkalmazottból vállalkozó lesz, a Mérleg új kapcsolatait válthatja pénzre

Ezeknek a csillagjegyeknek ível felfelé a karrierje és anyagi helyzete a következő hetekben.

Ezeknek a csillagjegyeknek ível felfelé a karrierje és anyagi helyzete a következő hetekben.

Pénz- és üzleti horoszkóp 2019. május 13-26.

Kos(III. 21.–IV. 20.)

A Vénusz az anyagiakat jelentő házba lép május közepén, és onnantól fogva a pénzügyi kérdésekben segíti önt. Az Uránusszal találkozva ráadásul hirtelen és váratlanul felbukkanó lehetőségek formájában. Jó, ha megragadja, ami felbukkan, mert a halogatás már önmagában is veszteséget jelent. Amint az is megeshet, hogy egyszerre el is költ mindent, amit megkeres. Ne tegye! Vagy, ha mégis, akkor olyasmire, amivel az adósságait csökkenti, vagy ami fejlesztést jelent.

Bika(IV. 21.–V. 20.)

A jegyébe lépő Vénusz csupán követi a fővilágítót, no meg a zabolátlan és renitens Uránuszt: egy új énjére találhat mostanság, ami segíti önt abban is, hogy lerázva a béklyókat új életcélokat találjon magának. Ha eddig nem tette volna meg, akkor ez most azt is jelentheti, hogy egyszerre önállósítja magát, és alkalmazottból vállalkozóvá válik. Attól se essen kétségbe, ha ezt az utat netán kényszerűségből kell választania. Minden jó lesz, mert a vége jó lesz.

Ikrek(V. 21.–VI. 21.)

A Mars lassan elhagyja a jegyét, de ez nem jelenti azt, hogy a tetterő is elhagyná önt. Sőt, a hónap közepétől kezdve egyre nagyobb erőfeszítéseket tesz annak érdekében, hogy az anyagiak világában is kivívja a jogait. Vigyázzon, hogy tényleg mindig jogszerűen járjon el! Számíthat esetleg az adóhatóság ellenőrzésére is, s noha váratlanul bukkannak fel, ön felkészülhet a megjelenésükre. Ha mindent rendben találnak, nem is lesz semmi baj.

Rák(VI. 22.–VII. 22.)

Változatos időszakra számíthat, amit azonban sok esetben a tudattalan erők irányítanak. Sok minden felbukkanhat a múltból, ami egykor meghatározó volt, és amiről már-már azt hitte, hogy nem játszik szerepet az életében. De ez az időszak éppen arra lehet jó, hogy elvarrja azokat a bizonyos elvarratlan szálakat. A kedvessége, a kitartása mindig is célravezető volt. Most is ezek segítenek önnek.

Oroszlán(VII. 23.–VIII. 22.)

A munkája nagyon leköti, pedig most a karrierjére kellene elsősorban odafigyelnie. Ez látszólag önellentmondásnak tűnik, de ha jobban belegondol, akkor koránt sem az. Míg ön a fontos teendőkkel és a napi megoldandó feladatokkal van elfoglalva, mások elhappolhatják öntől a távlati lehetőségeket. Szóval legyen résen, és higgye el, hogy ami változás, az éppen annyira lehet jó, mint rossz. Jó, ha kézbe veszi a dolgokat, rossz, ha nem.

Szűz(VIII. 23.–IX. 22.)

A tanulás, a szellemi megújulás ideje jött el az ön életében. Ez a mindennapjaira is hatással lehet, konkrétan az üzletére, vállalkozására, a munkájára is. A megújulás szellemiségét magáévá téve a saját vállalkozását is felvirágoztathatja, új utakra viheti. Ne akarjon azonban mindenkire hatással lenni: egyelőre csak kevesen fogékonyak arra, amit ön már sejt, sőt tud. De az idő önnek dolgozik: ha jó példával jár elöl, lesznek követői.


  Ezt már olvastad?