Így kezelhető a petyhüdt szemhéj természetesen! Az eredmény varázslatos!

A petyhüdt szemhéjak nem túl vonzóak. A smink sem mutat jól a megereszkedett szemhéjakon és még idősebbnek is nézünk ki, ha a szemhéjunk már nem olyan feszes.

A megereszkedett szemhéjak általában a korral járnak, de akár az adott területen ért sérülések, idegkárosodások, vagy egyes betegségek is kiválthatják.

Az egyik leghatékonyabb természetes szer, amivel kezelhetjük a petyhüdt szemhéjakat, az a tojás! A szépségápolásban sokszor használjuk a tojást, mivel segíthet a bőrön megjelenő foltok és mitesszerek eltüntetésében, de akár hajpakolást is készíthetünk belőle.

Így végezzük a kezelést:

Töröljük le a sminket, majd mossuk meg az arcukat és töröljük szárazra. Törjünk fel egy tojást, tegyük félre a sárgáját és egy fülpiszkáló segítségével kenjük fel a tojásfehérjét a szemhéjunkra. Vigyázzunk, ne menjen bele a szemünkbe. A szemeinket tartsuk csukva, amíg a tojásfehérje teljesen rászárad, majd mossuk le langyos vízzel és töröljük szárazra.

Mivel ez a kezelés teljesen természetes, akár naponta is elvégezhetjük. A javulás rövid időn belül látható lesz! Az alábbi videóban néhány olyan gyakorlatot mutatunk be, amelyek alkalmazásával a szemhéjak még gyorsabban válhatnak szebbé! Végezzük őket minél gyakrabban, hogy szemhéjaink megfiatalodjanak!


  Ezt már olvastad?