Válassz egy indián totemet és ismerd meg valódi spirituális erődet

Az ősi indián kultúrában a totemeknek nagy szerepe volt, mivel azok spirituális szimbólumokként voltak számon tartva és egyes törzseket, személyeket azonosítottak be velük.

Ezek a totemek nem azért vannak itt, hogy vezessenek vagy segítsenek az utadon, sokkal inkább azért, hogy fontos dolgokat fedjenek fel a bensőddel és azzal kapcsolatban, hogy milyen spirituális képességek birtokában vagy.

Nézd meg a fenti képet és válaszd ki azt a totemet, amelyik a szívednek leginkább kedves.

A bagoly

Higgadt, összeszedett ember vagy, aki, mint bagoly az éjszakában, tisztán átlátsz minden hazugságon. Bölcsességed kiemel a környezetedből, aurád pedig erős energiát sugároz. Képes vagy megőrizni a lélekjelenlétedet a legnehezebb helyzetekben is és menedéket nyújtasz a rászorulóknak.

Olyan dolgoknak vagy a tudatában, amit mások aligha értenek meg. Nagyra értékeled az egyedüllétet és a nyugalmat. Ritkán vágysz zsivajra.

A sas

Ambiciózus és aktív vagy, aki bármit képes megtenni azért, hogy elérje a célját és olyan magasra jusson, mint senki más. Sikerre vagy ítélve. Nem szereted lazsálással tölteni az idődet, miközben oly sok dolgot lehetne elintézni azalatt is.

Szenvedélyes lélek vagy és fényesen ragyogó csillag mások előtt, akiről példát lehet venni.

A bivaly

Nagyon jószívű vagy, aki nem fél kockáztatni és a veszéllyel szembenézni, ha arra van szükség. Ha egyszer eltökélsz valamit, nem nézel vissza és nem hátrálsz meg. A bátorságod nem egyértelmű mindenki számára, hiszen nem szoktad az erődet fitogtatni.

Sokkal hamarabb segítesz másokon, mint saját magadon. Képes vagy inspirálni másokat, hogy jobbá váljanak.

A medve

Domináns típus vagy, aki képes tisztelet kivívni a puszta jelenlétével. Nem félsz kezedbe venni az irányítást, ha más nem teszi meg. Nem ismered a veszély fogalmát és szinte soha nem kérsz segítséget és támogatást. Bármikor megküzdesz azokkal, akik fenyegetést jelentenek rád nézve.

Az akaratodat mindig képes vagy érvényesíteni, az erő megtestesülése vagy.

A farkas

Magányos típus vagy, az nem kétséges, de bármikor számíthatsz a falkád védelmére. Mondhatni az összes totem keveredik benned valamilyen szinten. Titokzatos személyiséged nem egyértelmű mindenki számára. Különleges jellemedet csak azon kevesek ismerhetik meg igazán, akiknek megengeded.

Az erkölcs szürke zónájában vagy, semmi sem egészen fekete vagy fehér, hiszen minden morális kérdés rettenetesen komplex számodra.

Képes vagy arra, hogy felismerd a gonoszt és a jót mindenkiben. Belelátsz a lelkekbe és úgy olvasol bennük, mint egy nyitott könyvben. Látod azt, amit mások rejtegetni próbálnak előled.

Lehet, hogy még ismerőseim nem látták ez a cikket. Megosztom velük!


  Ezt már olvastad?