Daganatos feleségemet nem sok jóval biztatták az orvosai. Nézzék meg milyen szobát készített nagy betegségében is a ma 1 éves kislányunknak, támogatván Őt azzal, hogy harcolnia kell!

Most 30 éves feleségemmel 4 évvel ezelőtt kötöttünk házasságot. 1 évvel ezelőtt megszületett kislányunk Sára, aki mint a fotón látni fogják tündéri gyermek. Sajnos Lizáról a feleségemről 8 hónappal ezelőtt kiderült, hogy leukémiás. Tudjuk, hogy önmagában ez gyógyítható, de ami végképp megijesztett bennünket néhány hete közölték, hogy a pajzsmirigyeit is megtámadta a gyilkos kór. Liza kemény harcos, azt mondta nem adja könnyen az életét, hisz itt van nekünk Sári,akit velem együtt szeretne felnevelni.


Még betegsége sem akadályozta meg abban, hogy saját maga tervezze és készítse el kislányunk szobáját. Hívőemberek vagyunk, akik hiszünk az imákban a kollektív szeretet gyógyító erejében. Kérem Önöket nézzék meg Liza ügyességének eredményét, hisz egy ekkora harcosnak élnie kell! Még egy kérésem van, osszák meg történetünket, hogy minél többen felköszönthessék ma 1 éves kislányunkat Sárát, hisz nagy örömet szereznének Lizának, erőt adva ezzel gyógyulásához!Lehet, hogy még ismerőseim nem látták ez a cikket. Megosztom velük!  Ezt már olvastad?

Minden nő, aki ezt használja felejthetetlen SPRICCELŐS ORGAZMUST fog ÁTÉLNI.
Szeretnél kemény maradni és 3 órán át dugni ezt a nőt? Olvasd el ezt a módszert!

  • Ma 4 éves kislányom! 6 év házasság után elhagyott bennünket férjem, aki ezt az üzenetet hagyta:

  • Sass József megrendítő üzenete a magyar embereknek: "Talán utolsó névnapomat ünnepelhetem, de ezt még be kell valljam nektek!

  • Ma 1 éves kislányom, akinek 2 hónapja meghalt az anyukája.Ma kokárdát keresvén ezt a megható levelet találtam a fiókban

  • 13 kiló lement és nincs már az ízületi fájdalmamam. 56 éves vagyok és ezzel a szerrel sikerült

  • Ennek a 3 csillagjegynek olyan szerencséje lesz áprilisban, hogy nem is tud vele mit kezdeni