Hetik horoszkóp 2019. április 15-21.

Érzelmi viharok kavarnak be több csillagjegy életébe.

Kos (III. 21.–IV. 20.)

Szerelem: Egy régi szerelem váratlanul felbukkanhat az életében. Azaz, talán nem is egészen váratlanul. Magának sem akarja bevallani, de valójában soha nem hagyta nyugodni egy régi, de beteljesületlen, vagy hirtelen és megmagyarázhatatlan okokból abba maradt szerelem emléke. Azóta is annyit gondol az illetőre, hogy nem is csoda, ha egyszer csak – hopp! – megjeleni az életében.

A gondolat megsűrűsödik, valósággá válik. Ez nem boszorkányság, csupán a vonzás törvénye. Ahogy divatosan manapság mondani szokták.

Karrier: A munkáját is akkor találja most igazán élvezetesnek, ha az többet jelent az ön számára puszta karriernél, hivatásnál. Azaz, ha abban önmagát tudja kiteljesíteni. A lehetőségei erre most határtalanok.

Bika (IV. 21.–V. 20.)

Szerelem: Nyugtalan időszakot él át, de, még ha idegessége miatt álmatlansággal is kell küzdenie, akkor se forduljon a pirulákhoz. Inkább piruljon, és forduljon a természetes izgató és nyugtató szerekhez: elő a jó öreg szerelemmel!

A test igényeit eltagadni kár, és ha még a lélekkel is tudja társítani a vágyait, akkor igazi, felemelő, reptető szerelmet élhet át. Az Uránusz és a Vénusz-Neptunusz együttállása egy új szerelem lehetőségével kecsegtet. Ha a régi társához ragaszkodik, akkor is vágyna a megújulásra.

Karrier: A munkájában is megtáltosodhat, de csak akkor, ha nem hagyja, hogy a megrögzött szokások, a rutinos robot letörje önben a lelkesedést. A szabadidő most a kiteljesedése záloga. Ha teheti, vállalkozzon!

Ikrek (V. 21.–VI. 21.)

Szerelem: A jegyében járó Mars erőteljes fizikai igénybevételnek teszi ki, de mivel nincs híján az energiának, ez nem akadályozza meg önt abban, hogy élvezze az életet. Minden szempontból.

A szerelem a tavasszal együtt tör fel a szívéből, az erősödő napfény, s ami vele jár, a madarak csicsergése, a természet éledése, nemcsak gyönyörködteti, de lázba is hozza. Akármennyit is kell dolgoznia napközben, a kimerültség még nem elég ahhoz, hogy nyugodtan alhasson. Gyengédségre, odafigyelésre, cirógatásra vágyik.

Karrier: A kis szerencsebolygó a karrier házában jár még a héten: itt az ideje, hogy feljebb küzdje magát, vagy legalábbis valamiképpen jobb pozícióba kerüljön. Számítson rá, hogy ezért nagyon meg kell dolgoznia!

Rák (VI. 22.–VII. 22.)

Szerelem: Egy külföldi utazás jót tehet most önnek. Még ha munkaügyben kellene is utaznia, akkor is számíthat rá, hogy a szerelem önre találhat ott. A tanulmányai is kapcsolatba hozhatják valakivel.

A szerelemben most a könnyebbik oldalt keresi: ebből következik, hogy a tartós kapcsolatában gondok merülhetnek fel. Vagy azért, mert a társa bizonyul túlságosan szabadnak, vagy azért, mert ön helyezi mindenek fölé az saját függetlenségét, kedvteléseit. Túl sokat költhet a hobbijára is, ami szintén viták forrása lehet.

Karrier: Tovább szeretne lépni, de ehhez valamit tanulnia kellene. Egy külföldi kiküldetés is hozzájárulhat a tudása gyarapításához, a tapasztalatai bővítéséhez. Ez könnyen megy önnek, hiszen imád tanulni.

Oroszlán (VII. 23.–VIII. 23.)

Szerelem: Egy titkos szerelem lehetősége sejlik fel a hét elején. Vigyázzon, ha belemegy, sokáig nem fog tudni szabadulni! Ha most magányos, ez azért lehet frusztráló az ön számára, mivel akaratlanul is egy szerelmi háromszög részesévé válhat.

Ha párkapcsolatban él, akkor nagyon valószínű, hogy az otthoni zűrök, megoldatlan problémák elől próbál belemenekülni valamiféle illúzióba. Ezzel azonban szándékai ellenére is meggyorsítja a bomlást. Kivéve, ha önnek nagy szíve van, és mindenkit tud szeretni.

Karrier: Vigasz-e, vagy sem, a pénzben nem lesz hiánya. A munkáját jól és profi módon végzi, és ezért ezt mind jobban értékelik. Ha saját vállalkozása van, akkor az most kétségtelenül felfutó szakaszba érkezik.

Szűz (VIII. 24.–IX. 23.)

Szerelem: Az uralkodó bolygóját közelítő szerelemittas Vénusz csodálatos napokat ígér a Szűz szülötteknek. Igen vonzóvá válhat a másik nem képviselőinek szemében, akik mostantól csakúgy elhalmozzák a bókjaikkal.

Ám ön tántoríthatatlannak bizonyul: a szíve valakiért lángol, vagy legalábbis nagyon is elkötelezve érzi magát iránta. És most, mintha még a szokásos pajkossága is elhagyta volna: még a flörtölésre is képtelen. Ám ettől még csak nagyobb vonzerővel bír: a tavasz utolsó jégkirálynőjének szerepében tetszeleghet.

Karrier: A pénzügyeket illetően kedvező tárgyalásokat folytathat. Ezen a téren még az sem baj, ha kissé gyanakvónak bizonyul. Így valószínűleg nem fogja elkerülni a tekintetét semmilyen apró részlet sem.

Mérleg (IX. 24.–X. 23)

Szerelem: A hét első felébenelején a jegyén áthaladó Hold kedvez a szerelemnek. Önnek mindig kissé nehezére esik kifejezni az érzéseit, de hétfőn és kedden könnyebben szavakba tudja önteni, mit is érez a kedvese iránt. A nyersesség most nem nyerő, és a viccelődéssel sem igen érhet célt.

Rá kell végre ébrednie, a társa nem az ellensége, de nem is azért van, hogy az ön igényeit kiszolgálja. A kölcsönösség ezen a téren kicsit mégis más, mint a barátságban, vagy az üzleti életben. Itt az ideje a nagy beszélgetésnek.

Karrier: Valahogy nagyon nehézkesen, döcögősen indulnak be az új dolgok, amikhez pedig nagy reményeket fűzött. Az önmegvalósítás, a hivatás most nehéz teher. De ha komolyan veszi, nagyot léphet előre. Ne adja fel!

Skorpió (X. 24.–XI. 22.)

Szerelem: Hajlamos a gyanakvásra. Vigyázzon, hisz ismeri a mondást: aki keres, talál. Ám, bármit is talál, az önön is múlik, hogy mit lát benne. Ha a kedvese beszél másokkal, netán találkozgat is valakivel, az még nem jelenti azt, hogy félre is lépne.

A gondolat azonban tetteket szül: ha ön a féltékenységével gyötri, és igyekszik pokollá tenni az életét a kutatásával és a lehetetlen elvárásaival, azzal éppen ön kergeti annak a bizonyos másiknak a karjaiba a társát. Fékezze meg a képzeletét! Ne teremtsen magának riválist!

Karrier: Nagy reményei most megvalósulhatnak. Ha új munkahelye, vagy munkaköre van, akkor azt teljes erőbedobással tudja végezni. Ha a régi helyén van, akkor is megújulhat valamilyen téren. Szüksége is van rá.

Nyilas (XI. 23.–XII. 21.)

Szerelem: A szerelemben a bölcsességgel nem sokra megy. Főleg akkor, ha túlcsordulnak önben, avagy a társában az érzelmek. A teljességet akkor élheti meg ezen a téren, ha mindent elenged, ha megvan a mersze ahhoz, hogy úgymond „bedobja a gyeplőt” és hagyja, hogy az ösztönei, mint száguldó lovak vezéreljék önt.

A számítgatással, okoskodó bölcsességekkel csak veszítene. Hagyja hát a kimértséget az élete más területein érvényesülni: a szerelemben merjen kicsit bolond lenni. Itt most így bölcs.

Karrier: A jegyében járó Jupiter a Nappal és a Merkúrral kerül fényszögbe a héten. Itt az ideje az okos tárgyalásoknak. A hatóságokkal, a főnökeivel kapcsolatban most nagyon politikus lépéseket tehet.

Bak (XII. 22.–I. 20)

Szerelem: Mostanában szokása, hogy akkor is titkolózzon, amikor valójában nincs is miért. Ha nem akar a saját fejére bajt hozni, akkor most az egyszer jobb lenne, ha mégis nyílt lapokkal játszana. Ugyanakkor, vagy tán éppen ezért a kedvesére is gyanakszik. Persze, mert mindenki magából indul ki…

A nyíltságot ugyanakkor eltúlozni sem érdemes: még a végén azt fogja hinni a társa, hogy direkt féltékennyé akarja tenni őt. Amiben talán van is némi igazság. De ezzel is csak a maga fejére zúdítaná a bajt.

Karrier: Ezen a héten bizony jól teszi, ha összeszedi magát, és inkább a munkájára koncentrál. Bár a fentebb leírtak szerint ez nem mindig lesz könnyű, a jó munkakapcsolat, ha nyitottabbá tud válni, segíti a lendületet.

Vízöntő (I. 21.–II. 19.)

Szerelem: Ön eddig azzal hitegette magát, hogy nagyon tud szeretni, és alapvetően hűséges típus. Ám most csalódást kell okoznia önmagának. Ez a tavasz megbolondítja: egyik szerelemből képes a másikba esni. A széllel együtt változnak a vonzalmai.

Ha ön nagyon fiatal, még megengedheti magának ezt a bohóságot. Ha már nagyon nem fiatal, akkor is. Ám, ha a tisztes középkorúak közé számítja magát, valahogy meg kell próbálnia stabilnak maradni. Különösen így van ez akkor, ha önnek családja, gyerekei vannak.

Karrier: A pénz házában járó Vénusz jó lehetőséget, anyagi bőséget jelez. Eljött az ideje, hogy learassa eddigi munkája gyümölcsét. A főnökei jóindulattal vannak ön iránt és támogatják a törekvéseit.

Halak (II. 20.–III. 20)

Szerelem: Már megint a munkahelyén keresne szerelmet magának. Avagy van ott valaki, aki önre már régóta ácsingózik, és végre lesz lehetősége, hogy közelebbről is ismeretséget kössön önnel. Nem tehet ellene semmit: úgy hozza a sors, hogy most együtt kell dolgozniuk.

Ha az ön részéről is megvan az empátia a másik iránt, akkor, ha szerelem nem is, de csodás munkakapcsolat lehet a dologból. Valójában annál inkább, minél kevésbé hagyja magát elcsábítani. Mert ha enged a kísértésnek, onnantól lőttek a munkának.

Karrier: A hivatása csúcsán érezheti magát, vagy legalábbis nagyon közel a csúcshoz. A jelen helyzetben nagy figyelem középpontjába kerülhet, ezért érdemes többet adnia a megjelenésére. A külső nem minden, de azért fontos.

Ha értesülni szeretnél híreinkről, lépj be !

Lehet, hogy még ismerőseim nem látták ez a cikket. Megosztom velük!


  Ezt már olvastad?