Nagy a baj! Kórházba került a Nemzet Színésze, a sokak által szeretett Bodrogi Gyula. Állapota súlyos, Ez történt vele pontosan: - Kérjük olvassák el felesége ezen okból íródott szívszorító kérését:

Nemrég érkezett a szomorú hír, hogy a sokak által szeretett Jászai és Kossuth díjas Nemzet Színésze, a 85 éves Bodrogi Gyula sajnálatos módon kórházba került. A színészt ma reggel a mentők szállították kórházba.

A felesége elmondása szerint a a férjének a szívével vannak problémái. Állapota súlyos, ám több információt nem osztott meg a sajtóval a család. Feleségének egyetlen kérése van csupán: Tartsák tiszteletbe férje állapotát és ne zaklassák kérdéseikkel a családot és mindenki aki szereti a művészt és munkásságát, az egy imát mondjon el érte, hogy mihamarabb felépüljön és visszatérhessen hozzá és a képernyőre.

Köszönjük Bodrogi Gyula feleségének az őszinte szavait, ezért kérjük Önöket mutassuk meg tiszta szívvel, hogy mellette állunk! Kérjük juttassák el szavait egy megosztással másokhoz is, mert mi is hiszünk a kollektív szeretet gyógyító erejében!

Lehet, hogy még ismerőseim nem látták ez a cikket. Megosztom velük!


  Ezt már olvastad?