Nagy a baj! Kórházba került a Nemzet Színésze, a sokak által szeretett Bodrogi Gyula. Állapota súlyos, Ez történt vele pontosan: - Kérjük olvassák el felesége ezen okból íródott szívszorító kérését:

Nemrég érkezett a szomorú hír, hogy a sokak által szeretett Jászai és Kossuth díjas Nemzet Színésze, a 85 éves Bodrogi Gyula sajnálatos módon kórházba került. A színészt ma reggel a mentők szállították kórházba.


A felesége elmondása szerint a a férjének a szívével vannak problémái. Állapota súlyos, ám több információt nem osztott meg a sajtóval a család. Feleségének egyetlen kérése van csupán: Tartsák tiszteletbe férje állapotát és ne zaklassák kérdéseikkel a családot és mindenki aki szereti a művészt és munkásságát, az egy imát mondjon el érte, hogy mihamarabb felépüljön és visszatérhessen hozzá és a képernyőre.

Köszönjük Bodrogi Gyula feleségének az őszinte szavait, ezért kérjük Önöket mutassuk meg tiszta szívvel, hogy mellette állunk! Kérjük juttassák el szavait egy megosztással másokhoz is, mert mi is hiszünk a kollektív szeretet gyógyító erejében!

Lehet, hogy még ismerőseim nem látták ez a cikket. Megosztom velük!  Ezt már olvastad?

Minden nő, aki ezt használja felejthetetlen SPRICCELŐS ORGAZMUST fog ÁTÉLNI.
Szeretnél kemény maradni és 3 órán át dugni ezt a nőt? Olvasd el ezt a módszert!

  • Ma 4 éves kislányom! 6 év házasság után elhagyott bennünket férjem, aki ezt az üzenetet hagyta:

  • Sass József megrendítő üzenete a magyar embereknek: "Talán utolsó névnapomat ünnepelhetem, de ezt még be kell valljam nektek!

  • Ma 1 éves kislányom, akinek 2 hónapja meghalt az anyukája.Ma kokárdát keresvén ezt a megható levelet találtam a fiókban

  • 13 kiló lement és nincs már az ízületi fájdalmamam. 56 éves vagyok és ezzel a szerrel sikerült

  • Ennek a 3 csillagjegynek olyan szerencséje lesz áprilisban, hogy nem is tud vele mit kezdeni