Itt lakik a szomszédban a gyönyörű roma kislány, akinek meghaltak szülei és most nagymamája nevel.Elfogyott az étele és csupán ennivalót kért tőlem.

Itt lakik a szomszédban a gyönyörű roma kislány, akinek meghaltak szülei és most nagymamája nevel.Elfogyott az étele és csupán ennivalót kért tőlem.Beszélgetni kezdtünk, amikor megmutatta mit csinál szabadidejében kicsordult a könnyem.Kérlek nézzétek meg mire képes a holnap 8 éves tündéri gyermek!

Kecskeméten lakom, egyetemista lány vagyok. Nem régen költöztem ide, ezért még nem ismerem a szomszédaimat. Ma délben csengettek, amikor kinyitottam az ajtót egy gyönyörű roma kislány állt előttem. Nagyon félénk volt, de elmondta, hogy bár nagymamája gondoskodik róla, most valamiért nem jött haza.

Biztosan tovább dolgozik, hisz nem szokott hosszú időre elmaradni.
Miközben beszélgettünk elmesélte, hogy balesetben elvesztette szüleit.
Megkérdezte megnézném-e, hogy Ő hogyan készül a Húsvétra, még szüleinek is, akiknek majd kiviszi a temetőbe az ajándékait?
Mikor megláttam alkotásait kicsordult a könnyem, ezért megkértem engedje, hogy lefotózhassam ezeket.
Nikolett holnap lesz 8 éves, ezért úgy gondoltam megosztom ügyes kezecskéje által készített alkotásait.
Szeretném, ha megosztanátok ezeket, hogy minél többen fel tudják köszönteni az én árva, de nagyon ügyes szomszédomat Nikolettát, biztosan nagyon örülne neki! Köszönöm mindannak, aki megteszi:Szilágyi Alíz
Lehet, hogy még ismerőseim nem látták ez a cikket. Megosztom velük!


  Ezt már olvastad?