Ez a 13 éves fiú felhívta a rendőröket, hogy el akar menekülni otthonról. Amikor beléptek a lakásba…

Ez a rendőr kapott egy átlagosnak nevezhető hívást egy 13 éves fiútól, aki azt mondta, hogy el akar menekülni otthonról. A fiatal rendőrtiszt, Accerra, kiment a helyszínre és a lépcsőn leült meghallgatni a gyermeket. Megtudta, hogy egy családi veszekedés áll a háttérben, és a fiút nem hagyják játszani. Aztán elindultak a lakásba, hogy találkozzon a szülőkkel, ám amikor belépett, nem azt látta, amire számított. A fiú szobájában semmi nem volt. Nem hogy egy számítógép, vagy könyvek, de még ágy sem! A család nehéz időket élt.


Mégis mit tehetne egy rendőr? Szakítsa szét a családot? Az megoldás? Vigye bíróságra az ügyet? Attól még a gyerek élete nem változik meg. Visszament dolgozni, majd másnap, amikor a fiú már azt hitte, hogy megfeledkeztek róla, visszatért és a saját kezébe vette az ügyet. Egy kisfurgon követte, amiből ágy, szekrény, tévé és még egy videójátékot is előkerült.

Ennek a rendőrnek nem tartozott a munkakörébe, amit csinált, de amit tudott emberileg, azt megtette. Úgy tűnik a nehéz sorsú kisfiúnak van egy új legjobb barátja!

Lehet, hogy még ismerőseim nem látták ez a cikket. Megosztom velük!  Ezt már olvastad?

Minden nő, aki ezt használja felejthetetlen SPRICCELŐS ORGAZMUST fog ÁTÉLNI.
Szeretnél kemény maradni és 3 órán át dugni ezt a nőt? Olvasd el ezt a módszert!

  • Ma 4 éves kislányom! 6 év házasság után elhagyott bennünket férjem, aki ezt az üzenetet hagyta:

  • Sass József megrendítő üzenete a magyar embereknek: "Talán utolsó névnapomat ünnepelhetem, de ezt még be kell valljam nektek!

  • Ma 1 éves kislányom, akinek 2 hónapja meghalt az anyukája.Ma kokárdát keresvén ezt a megható levelet találtam a fiókban

  • 13 kiló lement és nincs már az ízületi fájdalmamam. 56 éves vagyok és ezzel a szerrel sikerült

  • Ennek a 3 csillagjegynek olyan szerencséje lesz áprilisban, hogy nem is tud vele mit kezdeni