Orvos vagyok, aki a ma 7 éves tündéri kislányt kezelem.Talán csak hetei lehetnek hátra, ezért kérem Önöket tekintsék meg nagy betegségében is milyen csodálatos alkotásokat készít, majd olvassák el ma hozzám intézett szavait, reményt adva ezzel a túléléséh

Talán furcsának vélik,amiért megosztom Önökkel történetünket, de orvosként nagyon nehéz elviselni egy beteg elvesztését, főképpen,ha gyermekről van szó. Noéminél csontvelő rákot diagnosztizáltunk 1 évvel ezelőtt. Számos kemoterápiás kezelést kapott, ennek ellenére kollégáim szerint hetei lehetnek hátra.


Én nem kérdőjelezhetném meg az ők által felállított diagnózist, de most kivételt teszek. Ilyen kemény harcost, mint Noémi még nem láttam. Minden fájdalma ellenére folyamatosan mosolyog.

Ma a 7.születésnapján ezt mondta nekem:
"Te nagyon ügyes doktor bácsi vagy, aki tudom nem hagysz meghalni.
Fogadd el tőlem ezeket a kis apróságokat, amit itt készítettem titokban neked a kórházban.
Ha mégis az Angyalkák közé kell mennem, emlékezz majd rám, amikor ezekre nézel!"
Azt hittem belehalok a fájdalomba, de valahol én is érzem, hogy a tündéri gyermek életben fog maradni,akiért én mindent megteszek.
Hívő ember vagyok, ezért kérem Önöket nézzék meg ügyes kezecskéivel készített ajándékait és köszöntsék Őt születésnapján, mert ekkora harcossal még nem találkoztam!
Osszák meg soraimat, hogy minél több ember támogathasson bennünket a halállal vívott nagy csatánkban!Lehet, hogy még ismerőseim nem látták ez a cikket. Megosztom velük!  Ezt már olvastad?

Minden nő, aki ezt használja felejthetetlen SPRICCELŐS ORGAZMUST fog ÁTÉLNI.
Szeretnél kemény maradni és 3 órán át dugni ezt a nőt? Olvasd el ezt a módszert!

  • Ma 4 éves kislányom! 6 év házasság után elhagyott bennünket férjem, aki ezt az üzenetet hagyta:

  • Sass József megrendítő üzenete a magyar embereknek: "Talán utolsó névnapomat ünnepelhetem, de ezt még be kell valljam nektek!

  • Ma 1 éves kislányom, akinek 2 hónapja meghalt az anyukája.Ma kokárdát keresvén ezt a megható levelet találtam a fiókban

  • 13 kiló lement és nincs már az ízületi fájdalmamam. 56 éves vagyok és ezzel a szerrel sikerült

  • Ennek a 3 csillagjegynek olyan szerencséje lesz áprilisban, hogy nem is tud vele mit kezdeni