Sajnos nagyon rossz hírt kaptunk a közelgő időjárásról! OLyan jön, ami még nem volt Magyarországon! Erre készüljetek

Kutatók szerint abnormálisan meleg lesz a következő négy évben. Az elmúlt években megszaporodtak a hosszú hetekig tartó, szinte elviselhetetlen meleget hozó nyári hűhullámok. Most kiderült, a következő négy évben még biztosan számíthatunk ilyenekre.


A Mirror Dr. Florian Sevellec-t, a Southamptoni Egyetem kutatóját faggatta arról, mi vár ránk 2022-ig.

„Van egy új rendszerünk arra, hogy megjósoljuk a várható átlaghőmérsékletet, és úgy tűnik, a következő néhány év melegebb lesz, mint vártuk. Jelenlegi számítások alapján abnormális lesz a levegő hőmérséklete 2022-ig. Melegebb, mint amire egyébként is számítanánk a globális felmelegedés miatt. Ez a jelenség előidézhet durva trópusi jellegű viharokat is.”viA

Kiderült mi okozza ezt az embertelen pusztító hőséget!

A globális felmelegedés okozza az egyre nagyobb hőséget – mondta Juhász Árpád geológus vasárnap az M1 csatornán az MTI szerint.A trend a magasabb hőmérsékleti értékek felé mutat a szakértő szerint.

Juhász Árpád a műsorban elmondta, hogy az egész világon ki kell alakítani az alkalmazkodást az egyre nagyobb meleghez, például a mezőgazdaságban az extrém hőséget elviselő növényeket kell termeszteni.

A geológus szerint ha az emberiség nem változtat a szokásain, számítania kell a további fokozatos felmelegedésre.

Globális felmelegedésnek a Föld átlaghőmérsékletének emelkedését nevezzük. Emelkedik a felszíni vizek és a troposzféra hőmérséklete. Az éghajlatváltozási keretegyezmény a globális éghajlatváltozás okának az ember tevékenységét nevezi meg.

A 20. században és különösen az utóbbi évtizedekben ez gyorsabb volt, mint a megelőző néhány évszázadban.[2] A folyamat várhatóan folytatódik. Kérdés, hogy a hőmérséklet változása milyen mértékben az emberi tevékenység következménye. Alig 10 000 éve ért véget a Würm-glaciális. A korábbi öt interglaciális 50–400 ezer évig tartott, amiből arra következtetnek, hogy még a természetes módon is melegedő időszakban vagyunk. Nem tudni azonban, hogy az emberi tevékenység ezt mennyire gyorsítja, mennyire nehezíti a hozzá alkalmazkodást.

Számos tudós szerint a legutóbbi évtizedek felmelegedése zömmel emberi tevékenység eredménye.[3] Ezt az elméletet az összes fejlett ipari ország tudományos akadémiája elfogadja

Lehet, hogy még ismerőseim nem látták ez a cikket. Megosztom velük!  Ezt már olvastad?

Minden nő, aki ezt használja felejthetetlen SPRICCELŐS ORGAZMUST fog ÁTÉLNI.
Szeretnél kemény maradni és 3 órán át dugni ezt a nőt? Olvasd el ezt a módszert!

  • Ma 4 éves kislányom! 6 év házasság után elhagyott bennünket férjem, aki ezt az üzenetet hagyta:

  • Ma 1 éves kislányom, akinek 2 hónapja meghalt az anyukája.Ma kokárdát keresvén ezt a megható levelet találtam a fiókban

  • Sass József megrendítő üzenete a magyar embereknek: "Talán utolsó névnapomat ünnepelhetem, de ezt még be kell valljam nektek!

  • 13 kiló lement és nincs már az ízületi fájdalmamam. 56 éves vagyok és ezzel a szerrel sikerült

  • Orbán Ráhel az apját fenyegető fiataloknak:"Nem kell apámnak nyelvvizsga ahhoz, hogy..."