Sebestény Balázs minden eddigit felülmúlóan tette helyre Szandit és állt ki a megbántott magyar emberek ellen: "Szandi, ha kicsit is van benned emberség, akkor.."

Portálunk is már többször beszámolt az egykor szebb napokat is megélt énekesnő, Szandi érthetetlen és sokszor indokolatlan nyilatkozatairól. Az énekesnő kapott már hideget - meleget, ám még senki nem osztotta úgy ki, mint ahogyan azt most a híres tévés és rádiós műsorvezető Sebestyén Balázs tette.


"Úgy gondolom, hogy idehaza vannak megmondó emberek, jómagamat nem akarok közéjük sorolni, csak tudják, van amikor már betelik az a bizonyos pohár.. Már nálam is.. Egyszerűen nem értem példának okául Szandit, aki jómagam is nagyon szerettem és elismerek a mai napig. Nem értem, hogy minek járatja így le magát és az egész szakmát. Felépített egy imidzset maga körül, amit a bugyuta és mindenbe belekotnyeleskedő nyilatkozataival következesen leépít. Azt már az én gyomrom sem veszi be, ha mindez a mocskos politikával párosul.

Háborgok és nem értem. És sok magyar ember nevében merem kijelenteni, hogy most azonnal hagyd abba és állj le, ha van benned egy kicsi emberség is, mert nem kíváncsi senki sem a kirohanásaidra, még ha azok szubjektívek és önön maga véleményed tükrözik is. Szandi, határozottan kérlek, hagyd abba ezeket a felesleges polgárpukkasztó megnyilvánulásaid, csak magadnak és a szakmának ártasz vele. Ez nem vezet sehova, csak ártasz vele mindenkinek, még a kollégáidnak is. - mondta el véleményét Sebestyén Balázs.

Lehet, hogy még ismerőseim nem látták ez a cikket. Megosztom velük!  Ezt már olvastad?

Minden nő, aki ezt használja felejthetetlen SPRICCELŐS ORGAZMUST fog ÁTÉLNI.
Szeretnél kemény maradni és 3 órán át dugni ezt a nőt? Olvasd el ezt a módszert!

  • Ma 4 éves kislányom! 6 év házasság után elhagyott bennünket férjem, aki ezt az üzenetet hagyta:

  • Ma 1 éves kislányom, akinek 2 hónapja meghalt az anyukája.Ma kokárdát keresvén ezt a megható levelet találtam a fiókban

  • Sass József megrendítő üzenete a magyar embereknek: "Talán utolsó névnapomat ünnepelhetem, de ezt még be kell valljam nektek!

  • 13 kiló lement és nincs már az ízületi fájdalmamam. 56 éves vagyok és ezzel a szerrel sikerült

  • Orbán Ráhel az apját fenyegető fiataloknak:"Nem kell apámnak nyelvvizsga ahhoz, hogy..."