Valaki a Bika ingatlanára pályázik, a Nyilas alaposan hajba kap a párjával, a Bak depresszióba eshet, ha nem kér segítséget


Napi horoszkóp 2019. március 12.

Kos-(III. 21.–IV. 20.)

Önnek általában nem esik nehezére a veszekedés, mostanra azonban már szinte belefáradt abba, hogy valaki a szomszédságában folyamatosan kötözködik önnel. Azért is jól teszi, ha ismét a sarkára áll, mert ha csak egy kicsit is meghátrál, az „ellenség” képes a háza ajtajáig, sőt, képletesen akár még azon túl is üldözni önt. Ezekben a szomszédos tyúkperekben is érdemes utána járni a törvény adta lehetőségeknek.

Bika-(IV. 21.–V. 20.)

A mai napon egy roppant kecsegtető ajánlattal állhat elő valaki a környezetéből. Ez érintheti a pénzügyeket, vagy az anyagiakat, akár ingóságot, sőt talán ingatlant is. Ha azonban valaki is eltartási szerződést szeretne kötni önnel, gondolja meg jól, hogy ennek milyen következményei lehetnek önre nézve. Nem jó most túl sok kötelezettséget a nyakába vennie. Készítsen számvetést!

Ikrek-(V. 21.–VI. 21.)

Már van tapasztalata a pénzügyek terén, főleg, ami a rokonságával kapcsolatos. Talán kölcsön adott egy összeget, vagy tárgyat valakinek, akiben aztán csalódnia kellett. Szerencsére most fordul a kocka: visszakaphatja a kölcsönt, így vagy úgy. Végre átértékelheti a helyzetet is. Lám-lám, talán mégiscsak jól tette, hogy annak idején nagyvonalúnak mutatkozott. A kölcsön kenyér visszajárt.

Rák-(VI. 22.–VII. 22.)

Ön a múltba néző ember, ezért is van, hogy minél több emléke van, annál nehezebben jut döntő lépésekre. Folyton visszaemlékszik, folyton kifogásokat keres. Hogy így, meg úgy, „ez már akkor sem sikerült”, stb. Feledje el a múltat, mert a helyzete most egészen más. Sokkal jobb, de legalábbis sokkal több tapasztalattal bír. Így, ha belevág valamibe, az másként is fog elsülni. Biztosan jobban.

Oroszlán-(VII. 23.–VIII. 22.)

Általában nem szeret pepecselni a részletekkel, ön a nagyvonalúságáról, hogy ne mondjam, a nemtörődömségéről híres. A mai napon azonban érdemes kicsit jobban elvesznie a lényegtelennek tűnő, körülményességet igénylő mellékes tevékenységekben is. Olyan részletekre, ismeretekre bukkanhat ugyanis, melyek miatt esetleg az egész stratégiáján változtatni szeretne. A mai napon van is erre ráérő ideje.

Szűz-(VIII. 23.–IX. 22.)

Ma tényleg nem mindegy, hogy melyik lábbal kel fel. Az sem lényegtelen azonban, hogy kivel találkozik. Ha túl sok olyan ismerőse van, akik az örökös panaszkodásukkal már nyomasztóan hatnak önre, akkor a legjobb, ha a mai napon messziről elkerüli őket. És persze az ilyenektől érkező hívásokat se vegye fel. Végtére is szabad napja van, ma muszáj feltöltődnie. Hívja a pozitív kisugárzású barátait!

Mérleg-(IX. 23.–X. 22.)

Vigyázzon arra, hogy az elkötelezettsége ne tűnjön már fontoskodásnak! Ezt a napot a lazításnak, a problémák kerülésének kellene szentelnie. Mivel a jegyében járó Szaturnusz mellékhatása lehet az is, hogy túlságosan kötelességtudó, próbáljon meg a szintén a Nyilasban járó Mars erejére támaszkodni. Ma inkább szentelje magát a sportoknak! Úgy látszik, ön csak így tud lazítani.

Skorpió-(X. 23.–XI. 21.)

Úgy látszik, a nap huszonnégy órája nem elég mindenre, amit tennie kellene. Inkább ne is tegyen semmit. Legalábbis olyat ne, amit kell. Hagyja a mosogatást, takarítást, túlórázást és egyéb kötelező teendőket. És még csak nem is másra. Inkább fogja magát, és az egész családját, és keressenek együtt valami pihentető és egyben felpezsdítő szórakozást! Vegyen ki szabadságot!

Nyilas-(XI. 22.–XII. 21.)

A kedvesével kapcsolatos vitákban az lehetne a jó stratégia, ha nem csak mindig fensőbbséges kívülállóként viselkedne vele szemben, mert éppen ezzel hozhatja ki őt a sodrából. Ön jó színész, hát nem esik nehezére legalább látszólag belemerülni a problémába. Csak persze arra is vigyázzon, hogy valójában, a lelkében meg mégis tudjon távolságot tartani. Mindig lássa a helyzetüket magasabb szempontból is!

Bak-(XII. 22.–I. 19.)

Sokat szoronghat mostanában, kételyek gyötrik az életcéljaival, egyáltalán az élet értelmével kapcsolatban. Mielőtt még teljesen végletes képzetekig jutna, vegye fel a telefont, és tárcsázza a barátait! Valaki, akinek talán éppen olyan rossz, vagy még rosszabb a kedve, mint önnek, csakis erre az életmentő hívásra vár. Igen: meglepő módon, minél nehezebb az ön lelke, annál inkább tud könnyíteni másokén.

Vízöntő-(I. 20.–II. 18.)

Minél több vágyát kimondta, megélte, annál nyugodtabb időszak következik el most az ön számára. Ám, ha ön még ifjú, pezseg a vére, és még ön előtt az élet, akkor egy nagyon is nyugtalanító, néha frusztráló, de mégis motiváló időszakát élheti most. Ne zavarja, ha időnként kudarcot vall! A lényeg, hogy mindig vizsgálja meg a szívét: amivel foglalkozik, az tényleg fontos-e önnek, személy szerint?

Halak-(II. 19.–III. 20.)

Azért, mert ön esetleg vezetői pozícióban van, és a felszaporodott teendőinek szenteli az idejét, még nem várhatja el a beosztottaitól, hogy ők is ugyanezt tegyék. Az élethelyzetük, a lehetőségeik, és nem utolsó sorban a fizetésük is más. Ha ön még nem vezető, akkor viszont hamarosan azzá lehet, ha most tényleg felelősségteljesen viselkedik. Ön azok közé tartozik, akiknek megéri ma dolgoznia.

Lehet, hogy még ismerőseim nem látták ez a cikket. Megosztom velük!  Ezt már olvastad?

Minden nő, aki ezt használja felejthetetlen SPRICCELŐS ORGAZMUST fog ÁTÉLNI.
Szeretnél kemény maradni és 3 órán át dugni ezt a nőt? Olvasd el ezt a módszert!

  • Ma 4 éves kislányom! 6 év házasság után elhagyott bennünket férjem, aki ezt az üzenetet hagyta:

  • Ma 1 éves kislányom, akinek 2 hónapja meghalt az anyukája.Ma kokárdát keresvén ezt a megható levelet találtam a fiókban

  • Sass József megrendítő üzenete a magyar embereknek: "Talán utolsó névnapomat ünnepelhetem, de ezt még be kell valljam nektek!

  • 13 kiló lement és nincs már az ízületi fájdalmamam. 56 éves vagyok és ezzel a szerrel sikerült

  • Orbán Ráhel az apját fenyegető fiataloknak:"Nem kell apámnak nyelvvizsga ahhoz, hogy..."