Váratlan hidegfront tör be az országba: Havazás érkezik , több megyére figyelmeztetést adtak ki

Kedden felszakadozik, csökken a felhőzet, ezt követően napos idő várható némi felhőzettel. Nagyobb csapadékmennyislg nem várhatü, maximum egy-egy futó zápor alakulhat ki, illetve hajnalban a Dunántúlon futó hózápor sem kizárt. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában -3 és +3, a legmagasabb nappali hőmérséklet 7 és 11 fok között alakul.


Szerdán nyugat felől megvastagszik a felhőzet, szórványosan várható csapadék. A déli szél megélénkül. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet +1 és -5, a legmagasabb nappali hőmérséklet 4 és 10fok között alakul, az alacsonyabb értékeket a tartósan csapadékos területeken tapasztalhatjuk.

Csütörtökön északnyugat felől lassan csökken a felhőzet, de délen, délkeleten erősen felhős vagy borult marad az ég. Délen, délkeleten több helyen, másutt csak elszórtan eshet az eső, illetve lehet zápor. Többnyire mérsékelt marad a légmozgás, de a Dunántúlon megerősödik az északnyugatira forduló szél. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -3 és +3, a legmagasabb nappali hőmérséklet 6 és 11fok között alakul.

Lehet, hogy még ismerőseim nem látták ez a cikket. Megosztom velük!  Ezt már olvastad?

Minden nő, aki ezt használja felejthetetlen SPRICCELŐS ORGAZMUST fog ÁTÉLNI.
Szeretnél kemény maradni és 3 órán át dugni ezt a nőt? Olvasd el ezt a módszert!

  • Ma 4 éves kislányom! 6 év házasság után elhagyott bennünket férjem, aki ezt az üzenetet hagyta:

  • Ma 1 éves kislányom, akinek 2 hónapja meghalt az anyukája.Ma kokárdát keresvén ezt a megható levelet találtam a fiókban

  • Sass József megrendítő üzenete a magyar embereknek: "Talán utolsó névnapomat ünnepelhetem, de ezt még be kell valljam nektek!

  • 13 kiló lement és nincs már az ízületi fájdalmamam. 56 éves vagyok és ezzel a szerrel sikerült

  • Orbán Ráhel az apját fenyegető fiataloknak:"Nem kell apámnak nyelvvizsga ahhoz, hogy..."