A Bika bárkit elcsábíthat, de a Kost átveri az új szerelme, a Rák nem ússza meg a beszélgetést főnökével

A legtöbb csillagjegy jövő hetébe bekavarnak a bolygók. Heti horoszkóp 2019. március 11-17.

Kos-(III. 21.–IV. 20.)

Szerelem: Hajlamos lehet arra, hogy a barátságot összekeverje a szerelemmel. Különösen a hétfői nap hozhat váratlan eseményeket ezen a téren: egy régi flört most új árnyalatot kaphat, de ez lehet csalóka álomkép, vagy talán az alkohol hatása, de az a legvalószínűbb, hogy átveri a „kedves”.

Bárki is lopná be magát a szívébe, gondoljon arra, hogy ez csak pillanatnyi szeszély. A tartós kapcsolatban élőknek érdemes is nagyon vigyázniuk, de aki magányos, az se bízza el magát. Egyszerűen nincs miért.

Karrier: A hivatásában nagy kényszerek mozgatják, de ez egyben mentsvár és kapaszkodó is önnek. Ha helyesen értékeli a dolgokat, akkor igen sokra viheti, de ennek persze ára is van.

Bika-(IV. 21.–V. 20.)

Szerelem: Lendületesen és érzelmekkel eltelve kezdi ezt a hetet, annál is inkább, mivel uralkodó bolygója a jegyében járó Holddal alkot tüzes fényszöget. Sóvárogja a szerelmet, és nem is szabad hagynia, hogy az csak úgy elillanjon ön mellől. A tetterejével, lelkesedésével azt is elcsábíthatja, aki eddig ellenállt önnek, de még a régi kedves szívében hamvadó parazsat is lobogó lánggá élesztheti.

Most ellenállhatatlan, a jókedve ragadós, a vágyai célhoz érnek.

Karrier: A Hold az ön jegyében járva találkozik a Marssal a hét elején, ezért a kreativitása igen felfokozott lehet. Az ötleteit jobb is azonnal megvalósítania: ne hagyja, hogy elsikkadjon, ami a lelkében tüzet fogott.

Ikrek-(V. 21.–VI. 21.)

Szerelem: A kiegészítő jegyében járó Jupiter a Nappal alkot nehéz fényszöget, ami miatt úgy érezheti, hogy a kedvese túlzó terveket akar önre erőltetni. Megmondhatja neki erről a véleményét, de vigyázzon, nehogy túlságosan lelombozza őt. Ezzel ugyanis pont az ellenkezőjét érheti el annak, amit szeretett volna.

Szóval nagyon taktikusnak és érzékenynek kell lennie, és okosan terelgetni a társa elképzeléseit és tetteit abba az irányba, amit ön jónak lát. Csak vigyázzon, hogy ő ezt ne vegye ezt észre!

Karrier: A főnökével kapcsolatban hasonló a helyzet, csakhogy őt sokkal nehezebb lenne befolyásolnia. Ellentmondania pedig egyáltalán nem tanácsos. Ha azonban túl sok terhet raknak önre, azt muszáj szóvá tennie.

Rák-(VI. 22.–VII. 22.)

Szerelem: A szerelem és a barátság témaköre az ön esetében is keveredést mutat, összemosódik. Még akkor jár a legjobban, ha a kedvesével is tud kicsit baráti kapcsolatban is lenni, például úgy, hogy közös hobbira, szórakozásra találnak. Vagy akár egy közös üzletre.

A Vénusz amúgy is a közös pénzekkel kapcsolatban hozhat most szerencsét, érdemes hát elgondolkoznia azon, hogy milyen módon is ragadhatná meg Fortuna üstökét. Öné az ötletelés előjoga, de a kedvese lelkesedni fog érte.

Karrier: Jól végzi a dolgát, de előfordulhat, hogy bizonyos esetekben túlbecsüli a képességeit. Megeshet, hogy valamit még tanulnia kellene. Ha tudja, hogy mit, akkor beszéljen a főnökével! Esetleg támogatást is kaphat.

Oroszlán-(VII. 23.–VIII. 23.)

Szerelem: A Vénusz az ön kiegészítő jegyében jár: úgy tűnik, most a társa szerelemesebb, mint ön. De nem is szabad ellenállnia az udvarlásának, mert a kedvével együtt a vonzereje is megnő, amivel másokat is magához vonzhat, nem csak önt. Szóval jó lesz résen lennie, és egy kicsit önnek sem árt törődnie a küllemével is.

Ha már régen volt, hogy úgy istenigazából felújította a ruhatárát, akkor ennek éppen most jött el az ideje.

Karrier: Akármennyire nehezére esik is, muszáj komolyan vennie a főnöke zseniális ötleteit. Persze, ha ez azzal jár, hogy az ön munkahelyi terhei mérhetetlenül megnövekszenek, akkor ezt is meg kell mondania neki.

Szűz-(VIII. 24.–IX. 23.)

Szerelem: A kedvesével teljes egyetértésben és harmóniában telnek a napjai. Ez akkor is így van, ha ezt ön nem veszi észre. Ez esetben ugyanis csak annyi történik, hogy ön szokásához híven nem látja a fától az erdőt.

A részletekben, az apró kérdésekben, csip-csup ügyekben vérre menő vitákat fojtathatnak ugyan, de a nagy dolgokban teljes a harmónia önök között. Csak ezt talán már észre sem veszik, mert annyira megszokottá vált. Pedig néha ezeket sem ártana felsorolni. Tartson örömestéket!

Karrier: A munkavégzésnek most az örömteli oldalát élheti meg, és ez azt is jelenti, hogy a munkatársakkal való kapcsolata is jelentősen javulhat. Igaz, nem minden csupa móka és kacagás, de az is.

Mérleg-(IX. 24.–X. 23)

Szerelem: Itt a tavasz, és az ön szívében máris menetrendszerűen fellángolt a szerelem. Lehet, hogy a régi társa iránt, de az sem lehetetlen, hogy egy teljesen új személy bukkant fel a színen, aki megdobogtatja a szívét. A tavaszi flört kétesélyes: vagy lesz belőle valami, vagy nem. Továbbá: vagy eltart egy-két napig vagy néhány évtizedig.

Most nehéz ellenállnia a csábításnak, de ha magányos, akkor tilos is. Csak mindennek meg kell adni a módját: önnek úgy jó.

Karrier: A munkahelyét ön eddig azért szerette, mert szabadságot biztosított, mert sokat jöhetett-mehetett munkaügyek miatt. Mostanra azonban már éppen ebből a jövés-menésből lehet elege. Csendesebb vizekre vágyik.

Skorpió-(X. 24.–XI. 22.)

Szerelem: Uralkodó bolygója a kapcsolat házában járva találkozik a Holddal: most könnyű harmóniára találnia a társával. Úgy érzi, hogy nemcsak lelkiekben találtak egymásra, de egyszerre egymás másai és kiegészítői is. Az ön ereje éppen ebben rejlik, hogy ilyen jól együtt tud működni azzal, akit a társának vall.

Ez a hét egy közös kezdet idejét hozhatja el, legyen szó költözésről, családalapításról vagy közös vállalkozásról, hobbiról.

Karrier: Az utóbbi években sikerült megújulnia a szakmájában, vagy ha vállalkozása van, akkor egészen modernné tehette azt. Az elkövetkező időkben már a pénzügyekre kell jobban odafigyelnie.

Nyilas-(XI. 23.–XII. 21.)

Szerelem: Az utazás szerelemmel járhat, és ez akkor is igaz, ha ön csak a szokásos napi ingázását végzi a munkahelye és az otthona között. Különösen akkor, ha ön folyton ugyanazzal az utazóközönséggel jár valami tömegközlekedési eszközön, fordulhat elő, hogy valaki, aki már régen kipécézte önt, végre a megszólításig is eljuthat.

Ha nem, akkor tanuljon a nagyanyjától, és vessen be ön valami régi trükköt, amivel közeledésre bírhatja az illetőt.

Karrier: Az Uránusz jegyváltásának hatására mostantól nagyon sok változás várható a munkahelyén. Igyekezzen minél inkább lépést tartani az új dolgokkal, és akkor nem érheti váratlan meglepetés.

Bak-(XII. 22.–I. 20)

Szerelem: Ön egyre erősebben hasonlít egy lefojtott puskaporos hordóhoz. Tele van tűzzel és vágyakkal, de még mindig túlságosan félénk vagy szégyenlős ahhoz, hogy ezt ki is merje mondani. Azzal azonban nem sokat ér el, ha névtelen üzeneteket küldözget szíve választottjának.

Ha nem mer szavakban kezdeményezni, akkor legalább valami kihívó ruhával próbálja meg levenni őt a lábáról. Nem lesz nehéz, csak használja bátran a pirosat. Ruhában, rúzsban, körmökön.

Karrier: Bár karrierizmusa miatt még koránt sem elégedett, de anyagiakban bővelkedhet máris. Be kell érnie egyelőre ennyivel, noha az ambícióit azért nem kell eltemetnie. Csak még kicsit érlelődnie kell.

Vízöntő-(I. 21.–II. 19.)

Szerelem: A szerelem istennője önnel tart, és ez meg is látszik a viselkedésén. Amúgy sem kicsi vonzereje megnő, valósággal sugárzik. Nem is csodálkozhat azon, ha hódolói és csábítói száma megszaporodik. Ügyesen kell magától elhessegetnie őket, ha hűséges akar maradni a régi szerelméhez.

Persze a férfiak szerelmét semmi sem pezsdíti fel annyira, mintha érzik a közeli konkurenciát. Ön ezt tudja jól, és ügyesen ki is használhatja az ebben rejlő lehetőségeket.

Karrier: A hivatását most rettenetesen nagy kihívásnak, nehézségnek élheti meg, még az is megfordulhat a fejében, hogy teljesen feladja. Azt is neheze élné meg ugyanakkor, ha elbocsátanák, vagy nyugdíjaznák.

Halak-(II. 20.–III. 20)

Szerelem: Ön mindig is nagyon érzékeny és megértő típus volt, de most teljes mértékben magáévá tudja tenni a társa szempontjait és érveit is. Annyira, hogy félő, hogy a saját elképzelései teljesen elsikkadnak a nagy egybeolvadásban.

Mindig próbáljon azonban magából is megőrizni valamit, mert ha mindenét odaadja, a végén nem lesz miért szeretni önt. Érvényes ez az életterére, a hobbijára, az álmaira, az ízlésére, de a kutyájára és a macskájára is.

Karrier: A hivatásában a csúcsra érhet, és nem is akarja önt onnan letaszítani senki. De azért ne beszéljen folyton magas lóról a kollégáival, a beosztottaival. Még akkor sem, ha azt hiszi, másként nem őrizheti meg a tekintélyét. Dehogynem!

Lehet, hogy még ismerőseim nem látták ez a cikket. Megosztom velük!


  Ezt már olvastad?