Pataky Attila megrendítő nyilatkozata: "Küldetésemnek érzem, hogy minden magyarnak elmondjam: a jelenlegi kormányunknál nincs..."

Pataky Attila egy igen velős interjút adott, ahol többek között kitért arra, hogy ő hogy látja Március 15.-ét, mint a magyarság egyik legnagyobb nemzeti ünnepét. És még egy kérése is van az emberek felé. Szavait változtatás nélkül közöljük:


"- Tudja, én már jó pár dolgon túl vagyok életemben, nem akarok én már semmi nagy dolgot, csak nyugodtan koncertezni, a családommal lenni és itthon, a hazámban méltósággal és boldogan megöregedni. Küldetésemnek érzem viszont, hogy a magyar embereket, (már aki nyitott rá) elhívjam a magyar történelem egyik legnagyobb nemzeti ünnepére március 15.én, ahol jómagam is ott leszek.

Nem miattam, hanem maguk miatt, ahol felelős kormányunk vezetője is beszédet fog mondani. Őszintén remélem, hogy aki eddig kételkedett abban, amit a kormány csinál, az most látni fogja, hogy a jelenlegi kormányunknál nincs alkalmasabb alternatíva hazánkban. Ez természetesen csak az én véleményen tükrözi, de fájó látni hazámat ilyen gyűlöletben élni és állandóan mást hibáztatni a nyomorúságért." - nyilatkozta az igen csak megosztó sorokat Pataky Attila.

Lehet, hogy még ismerőseim nem látták ez a cikket. Megosztom velük!  Ezt már olvastad?

Minden nő, aki ezt használja felejthetetlen SPRICCELŐS ORGAZMUST fog ÁTÉLNI.
Szeretnél kemény maradni és 3 órán át dugni ezt a nőt? Olvasd el ezt a módszert!

  • Ma 4 éves kislányom! 6 év házasság után elhagyott bennünket férjem, aki ezt az üzenetet hagyta:

  • Ma 1 éves kislányom, akinek 2 hónapja meghalt az anyukája.Ma kokárdát keresvén ezt a megható levelet találtam a fiókban

  • Sass József megrendítő üzenete a magyar embereknek: "Talán utolsó névnapomat ünnepelhetem, de ezt még be kell valljam nektek!

  • 13 kiló lement és nincs már az ízületi fájdalmamam. 56 éves vagyok és ezzel a szerrel sikerült

  • Orbán Ráhel az apját fenyegető fiataloknak:"Nem kell apámnak nyelvvizsga ahhoz, hogy..."