Fantasztikus hírt közölt Caramel kedvese: jöhet a második gyerek

A gyógyulás útjára lépett Caramel kislánya, az énekes ráadásul a családbővítésen gondolkodik kedvesével.


Mint azt a Blikk is megírta, Molnár Ferenc Caramel és kedvese, Szilvi közel egy évvel ezelőtt a Facebookon árulták el rajongóiknak, hogy kislányukat, Szofit leukémiával diagnosztizálták. Úgy tűnik, az ötéves kislány mostanra sokkal jobban van.

Az énekes kedvese a Lokálnak mesélt arról, hogy végre kicsit fellélegezhetnek ez után a nehéz időszak után, és szeretnék, ha családjuk bővülhetne.

– Szeretném ezt a nyarat a családdal tölteni, nagyot utazni. Ezt eddig nem tehettük meg a betegség miatt. Ősszel pedig, ha minden jól megy, szeretnénk a kistesó-projektbe is belevágni. Szofi minden egyes nap már szinte követeli a testvért, és mi is nagyon várjuk már. Úgy érzem, maximálisan készen állunk, és régebben is készen álltunk rá, csak máshogy alakult az elmúlt év. [...] Most nagyon sok pozitív dolog történik körülöttünk, és nagyon hálás vagyok ezért az időszakért. Végre kicsit fellélegezhetünk – mondta a Lokálnak Caramel kedvese, Szilvi.

Lehet, hogy még ismerőseim nem látták ez a cikket. Megosztom velük!  Ezt már olvastad?

Minden nő, aki ezt használja felejthetetlen SPRICCELŐS ORGAZMUST fog ÁTÉLNI.
Szeretnél kemény maradni és 3 órán át dugni ezt a nőt? Olvasd el ezt a módszert!

  • Ma 4 éves kislányom! 6 év házasság után elhagyott bennünket férjem, aki ezt az üzenetet hagyta:

  • Ma 1 éves kislányom, akinek 2 hónapja meghalt az anyukája.Ma kokárdát keresvén ezt a megható levelet találtam a fiókban

  • Sass József megrendítő üzenete a magyar embereknek: "Talán utolsó névnapomat ünnepelhetem, de ezt még be kell valljam nektek!

  • 13 kiló lement és nincs már az ízületi fájdalmamam. 56 éves vagyok és ezzel a szerrel sikerült

  • Orbán Ráhel az apját fenyegető fiataloknak:"Nem kell apámnak nyelvvizsga ahhoz, hogy..."