Ma 1 éves a kislányom, aki pár hete elveszítette édesanyját.Kérlek enyhítsétek fájdalmunkat azzal, hogy megtekintitek férfiakat megszégyenítő alkotásait!

Gábor vagyok Egerben élek, aki egy végtelenül boldog apa és férj volt. Nagyon fiatalon 20 évesen házasodtunk össze Ágival a feleségemmel.


Igazán szép és tehetséges hölgyet vehettem feleségül. A világ legboldogabb emberének éreztem magam,amikor megszületett Léna. 4 héttel ezelőtt azonban szörnyű tragédia történt.

Egy részeg autós elgázolta Öt a városban. Most úgy érzem soha nem fogom tudni feldolgozni elvesztését,ezért fordulok ma hozzátok. Szeretném megmutatni néhány férfiakat is megszégyenítő alkotását. Még egy kérésem lenne miután megtekintitek, osszátok meg másokkal is az Ági emlékére és köszöntsétek a kis Lénát 1. születésnapán, amit édesanyja nélkül kell eltöltenünk. Minden együtt érző szót köszönök: Gábor
Lehet, hogy még ismerőseim nem látták ez a cikket. Megosztom velük!  Ezt már olvastad?

Minden nő, aki ezt használja felejthetetlen SPRICCELŐS ORGAZMUST fog ÁTÉLNI.
Szeretnél kemény maradni és 3 órán át dugni ezt a nőt? Olvasd el ezt a módszert!

  • Ma 4 éves kislányom! 6 év házasság után elhagyott bennünket férjem, aki ezt az üzenetet hagyta:

  • Ma 1 éves kislányom, akinek 2 hónapja meghalt az anyukája.Ma kokárdát keresvén ezt a megható levelet találtam a fiókban

  • Sass József megrendítő üzenete a magyar embereknek: "Talán utolsó névnapomat ünnepelhetem, de ezt még be kell valljam nektek!

  • 13 kiló lement és nincs már az ízületi fájdalmamam. 56 éves vagyok és ezzel a szerrel sikerült

  • Orbán Ráhel az apját fenyegető fiataloknak:"Nem kell apámnak nyelvvizsga ahhoz, hogy..."