Megjött a nagy tavasz időjárás előrejelezés : Napra pontosan mutatjuk milyen idő lesz Márciusban, Áprilisban és Májusban!

ITT A NAGY tavaszi időjárás előrejelzés : ilyen időt jósolnak február végére, MÁRCIUSRA ÉS ÁPRILISRA! Döbbenetes, hogy milyen időjárást jeleznek előre a meteorológusok tavaszra! Ezt nézd!


Bátran kijelenhetjük, hogy az időjárás minden évben meg tud lepni minket. Az idei télen az előző évekkel ellentétben sok hóesés jut ki nekünk. Rég volt már ilyenre példa.Azoknak, akik a tavaszt várják és gyanítjuk nincsenek kevesen, még egy darabig türelmesnek kell lenniük. Februárban már egy árnyalatnyival enyhébb időt tapasztalhatunk meg, de csapadékban ekkor sem lesz hiány.

Tavaszi fordulat

Amit ez utánra jósolnak a meteorológusok, az fog igazán nagy meglepetést okozni.

Bár a március eleje szokásosan hidegnek érkezik, a közepétől hirtelen melegedést tapasztalhatunk meg. Sok lesz a napsütés, kevés a csapadék és nagyon enyhe az idő. Sőt, majdnem a 20 fokot is meg fogja ütni a hőmérő higanyszála.

Nem ilyen márciushoz vagyunk szokva, az bizonyos. Ez a kellemes időszak pedig nemhogy hirtelen visszafordulna, konstans fenn fog állni és április hónapban is kitart majd.

Az április meleg is jóval a szokásos felett fog teljesíteni. Tehát azok, akik szép tavaszban reménykednek, nem fognak csalódni.

Lehet, hogy még ismerőseim nem látták ez a cikket. Megosztom velük!


  Ezt már olvastad?

  • Ez a 3 csillagjegy annyi pénzt kap jövő héten, hogy nem is tud vele mit kezdeni

  • Orbán Viktor durván megfenyegette a gigatüntetésre készülő embereket: "Annyira elegem van, hogy ezt fogom tenni:

  • Orbán Ráhel vérlázító bejelentése Karácsonyra: "Ezért fogja az én apám...

  • Orbán Viktor fenyegető üzenete a népnek: "Ezt most még eltűrtük, de ezután...

  • Orbán Gáspár botrányos üzenete Karácsonyra: "Azért ne merjétek támadni apámat, mert...

  • Ma jön a Szerencsehozó hullócsillag - oszd meg ,és hamarosan szerencse ér!

  • Áder János fenyegető üzenete a további tüntetésre készülőknek! "Amennyiben ezután sem lesz nyugalom, sajnos ezt kell tennünk: