Elképesztő videó! Az orvos az anya hasában fordítja meg a farfekvéses babát! EZT FIGYELD!

Hetekkel a világra jövetelük előtt a babák általában olyan pozíciót vesznek fel a méhben, hogy a fejük a szülőcsatornához a lehető legközelebb forduljon.

Ha nem így történik, akkor a babát farkfekvésesnek nyilvánítják, és a lábai lesznek azon a helyen, ahol normál esetben a fejének kellene lennie. Ez egy kockázatosabb pozíció, ami megnehezíti a szülést és sok esetben császármetszéshez vezet.

Egy édesanya, Vanessa Fischer, hasonló cipőben járt hamarosan születő kisfiával és mivel szerette volna elkerülni a császármetszést, több módszert is kipróbált, hogy a babát mozgásra ösztönözze. Egyik sem vált be.

Ezután történt, hogy a szülésznőjük azt javasolta, látogassanak el egy népszerű szülészorvoshoz, Dr. Frederick Cummings-hoz, aki óvatos mozdulatokkal, saját kezűleg fogja a babát a helyes irányba elmozdítani.

Amikor a pár ezt meghallotta, eldöntötték, hogy videóra veszik a folyamatot. Az apuka, Nick, kamerával a kezében figyelte az orvos műveletét és elképesztő felvételt készített.

“Egy kicsit fájt, de nagyon gyorsan megvolt az egész. Nagyon meglepett, hogy milyen egyszerűen megtörtént. Amikor végzett, azonnal ellenőrizte a babát ultrahangon és nagyon megnyugodtam. A szívverése és minden rendben volt.” –mesélte Vanessa.
A kisfiú, Ashton Nathaniel, ezután természetes úton, otthon született meg, teljesen egészségesen.

  Ezt már olvastad?