Elképesztő videó! Az orvos az anya hasában fordítja meg a farfekvéses babát! EZT FIGYELD!

Hetekkel a világra jövetelük előtt a babák általában olyan pozíciót vesznek fel a méhben, hogy a fejük a szülőcsatornához a lehető legközelebb forduljon.


Ha nem így történik, akkor a babát farkfekvésesnek nyilvánítják, és a lábai lesznek azon a helyen, ahol normál esetben a fejének kellene lennie. Ez egy kockázatosabb pozíció, ami megnehezíti a szülést és sok esetben császármetszéshez vezet.

Egy édesanya, Vanessa Fischer, hasonló cipőben járt hamarosan születő kisfiával és mivel szerette volna elkerülni a császármetszést, több módszert is kipróbált, hogy a babát mozgásra ösztönözze. Egyik sem vált be.

Ezután történt, hogy a szülésznőjük azt javasolta, látogassanak el egy népszerű szülészorvoshoz, Dr. Frederick Cummings-hoz, aki óvatos mozdulatokkal, saját kezűleg fogja a babát a helyes irányba elmozdítani.

Amikor a pár ezt meghallotta, eldöntötték, hogy videóra veszik a folyamatot. Az apuka, Nick, kamerával a kezében figyelte az orvos műveletét és elképesztő felvételt készített.

“Egy kicsit fájt, de nagyon gyorsan megvolt az egész. Nagyon meglepett, hogy milyen egyszerűen megtörtént. Amikor végzett, azonnal ellenőrizte a babát ultrahangon és nagyon megnyugodtam. A szívverése és minden rendben volt.” –mesélte Vanessa.
A kisfiú, Ashton Nathaniel, ezután természetes úton, otthon született meg, teljesen egészségesen.

Lehet, hogy még ismerőseim nem látták ez a cikket. Megosztom velük!


  Ezt már olvastad?

  • Ez a 3 csillagjegy annyi pénzt kap jövő héten, hogy nem is tud vele mit kezdeni

  • Orbán Viktor durván megfenyegette a gigatüntetésre készülő embereket: "Annyira elegem van, hogy ezt fogom tenni:

  • Orbán Ráhel vérlázító bejelentése Karácsonyra: "Ezért fogja az én apám...

  • Orbán Viktor fenyegető üzenete a népnek: "Ezt most még eltűrtük, de ezután...

  • Orbán Gáspár botrányos üzenete Karácsonyra: "Azért ne merjétek támadni apámat, mert...

  • Ma jön a Szerencsehozó hullócsillag - oszd meg ,és hamarosan szerencse ér!

  • Áder János fenyegető üzenete a további tüntetésre készülőknek! "Amennyiben ezután sem lesz nyugalom, sajnos ezt kell tennünk: