Elképesztő videó! Az orvos az anya hasában fordítja meg a farfekvéses babát! EZT FIGYELD!

Hetekkel a világra jövetelük előtt a babák általában olyan pozíciót vesznek fel a méhben, hogy a fejük a szülőcsatornához a lehető legközelebb forduljon.


Ha nem így történik, akkor a babát farkfekvésesnek nyilvánítják, és a lábai lesznek azon a helyen, ahol normál esetben a fejének kellene lennie. Ez egy kockázatosabb pozíció, ami megnehezíti a szülést és sok esetben császármetszéshez vezet.

Egy édesanya, Vanessa Fischer, hasonló cipőben járt hamarosan születő kisfiával és mivel szerette volna elkerülni a császármetszést, több módszert is kipróbált, hogy a babát mozgásra ösztönözze. Egyik sem vált be.

Ezután történt, hogy a szülésznőjük azt javasolta, látogassanak el egy népszerű szülészorvoshoz, Dr. Frederick Cummings-hoz, aki óvatos mozdulatokkal, saját kezűleg fogja a babát a helyes irányba elmozdítani.

Amikor a pár ezt meghallotta, eldöntötték, hogy videóra veszik a folyamatot. Az apuka, Nick, kamerával a kezében figyelte az orvos műveletét és elképesztő felvételt készített.

“Egy kicsit fájt, de nagyon gyorsan megvolt az egész. Nagyon meglepett, hogy milyen egyszerűen megtörtént. Amikor végzett, azonnal ellenőrizte a babát ultrahangon és nagyon megnyugodtam. A szívverése és minden rendben volt.” –mesélte Vanessa.
A kisfiú, Ashton Nathaniel, ezután természetes úton, otthon született meg, teljesen egészségesen.

Lehet, hogy még ismerőseim nem látták ez a cikket. Megosztom velük!  Ezt már olvastad?

Minden nő, aki ezt használja felejthetetlen SPRICCELŐS ORGAZMUST fog ÁTÉLNI.
Szeretnél kemény maradni és 3 órán át dugni ezt a nőt? Olvasd el ezt a módszert!

  • Ma 4 éves kislányom! 6 év házasság után elhagyott bennünket férjem, aki ezt az üzenetet hagyta:

  • Sass József megrendítő üzenete a magyar embereknek: "Talán utolsó névnapomat ünnepelhetem, de ezt még be kell valljam nektek!

  • Ma 1 éves kislányom, akinek 2 hónapja meghalt az anyukája.Ma kokárdát keresvén ezt a megható levelet találtam a fiókban

  • 13 kiló lement és nincs már az ízületi fájdalmamam. 56 éves vagyok és ezzel a szerrel sikerült

  • Ennek a 3 csillagjegynek olyan szerencséje lesz áprilisban, hogy nem is tud vele mit kezdeni