A fiatal pár befogadta a halott szomszéd 3 gyerekét… de amikor hazaértek, rá sem ismertek a lakásukra

Audrey, egy háromgyerekes, egyedülálló édesanya, akinek néhány napra be kellett feküdnie a kórházba, hogy alaposan kivizsgálják. Mielőtt befeküdt volna, megkérte kedves szomszédját Tisha-t, hogy ez idő alatt viselje gondját a három gyerekének.


Tisha és férje szívesen beleegyeztek, annak ellenére, hogy nekik sem könnyű az életük, hiszen az édesanya azonkívül, hogy 5 gyermeket nevel, pénztárosként is dolgozik, egy Las Vegas-i kaszinóban.

A vizsgálat eredményei nagyon hamar megérkeztek. Sajnos, hogy Audrey betegsége nagyon súlyos volt, hiszen második szakaszban lévő nyelőcső és gyomorrákot diagnosztizáltak.

A fiatal édesanya napjai meg voltak számlálva, és Audrey kétségbeesett, mert nem tudta, hogy mi lesz a gyerekeivel. Az édesanyának nem voltak rokonai, sem közeli barátai, de arra gondolt, hogy megkérdezi Tishat, hogy gondját viselné az Ő gyerekeinek is?

Hihetetlen, de Tisha és Kevin ebbe is beleegyezett, és törvényesen örökbe fogadták a 3 gyereket. Szeretettel megnyitották lakásuk ajtaját, befogadták az összetört szívű gyerekeket és segítettek nekik, hogy könnyebben feldolgozzák a szörnyű helyzetet.

Nem sokkal ezután, a szerett édesanya elhunyt.

Ki gondolta volna, hogy léteznek még ilyen emberek, akik 5 saját gyermek és kemény munka mellett , még ekkora felelősséget mernek vállalni?

A szívszorító történet másokat is megérintett, és FOX5 és 10 segítőkész család jóvoltából, egy hihetetlen ajándékkal lepték meg az új népes családot. Néhány segítőkész család összefogott, és teljesen felújították Tisha és Kevin lakását, és be is bútorozták, hogy ezáltal ők is segítsenek és könnyebbítsenek úgy a gyerekek, mint a szülők életén.

Ez a megható történet visszaadja az emberiségbe vetett hitünket. Kérjük, hogy oszd meg barátaiddal is a Facebook-on!

Lehet, hogy még ismerőseim nem látták ez a cikket. Megosztom velük!


  Ezt már olvastad?

  • Ez a 3 csillagjegy annyi pénzt kap jövő héten, hogy nem is tud vele mit kezdeni

  • Orbán Viktor durván megfenyegette a gigatüntetésre készülő embereket: "Annyira elegem van, hogy ezt fogom tenni:

  • Orbán Ráhel vérlázító bejelentése Karácsonyra: "Ezért fogja az én apám...

  • Orbán Viktor fenyegető üzenete a népnek: "Ezt most még eltűrtük, de ezután...

  • Orbán Gáspár botrányos üzenete Karácsonyra: "Azért ne merjétek támadni apámat, mert...

  • Ma jön a Szerencsehozó hullócsillag - oszd meg ,és hamarosan szerencse ér!

  • Áder János fenyegető üzenete a további tüntetésre készülőknek! "Amennyiben ezután sem lesz nyugalom, sajnos ezt kell tennünk: