Dobrev Klára segített a 6 éves beteg Noémin, amit pontosan így tett:

Van még emberség az országban. Dobrev Klára már küldött segítséget a súlyosan beteg 6 éves kislány, Dicsa Noémi kezelésére és másokat is erre buzdít.


Gyurcsány Ferenc felesége telefonon vette fel a kapcsolatot a beteg, de gyógyítható kislány anyukájával, akit nagyon erős nőként jellemzett. A volt first lady már küldött támogatást Dicsa Noémi kezelésére és a jövőben is segíteni fogja a családot – írta.

Dobrev Klára teljes posztját változtatás nélkül idézzük:
“Kivételesen itt a poszt elején kérlek, hogy oszd meg, mert ezzel te is segíthetsz megmenteni egy kislány életét.
Pár napja írtam Noémiről, egy édes, cserfes, 6 éves kislányról. Ha megkérdezik tőle, mit szeretne a legjobban a világon, akkor nem a szokásos ovis válaszokat adja. Ő fogócskázni szeretne, kutyák után futni. Neki ez ma még elérhetetlen.
Ez a gyönyörű kislány egy rendkívül ritka genetikai betegségben szenved. Lenne rá kísérleti gyógyszer, de azt az állam nem hajlandó finanszírozni, enélkül Noémi biztosan meghal.
Beszéltem telefonon Noémi anyukájával, Klaudiával. Nagyon erős nő, aki az elmúlt években minden követ megmozgatott a gyerekéért. Most gyűjtést szerveznek.
Arra kérlek titeket, hogy mutassuk meg, a magyarok emberségesebbek, mint a kormányuk. Az alábbi számlaszámra tudtok utalni, minden forint számít. Én már küldtem támogatást, és továbbra is segíteni fogom őket.
Kérünk oszd meg, hogy mások is tudjanak még segíteni!

Lehet, hogy még ismerőseim nem látták ez a cikket. Megosztom velük!  Ezt már olvastad?

Minden nő, aki ezt használja felejthetetlen SPRICCELŐS ORGAZMUST fog ÁTÉLNI.
Szeretnél kemény maradni és 3 órán át dugni ezt a nőt? Olvasd el ezt a módszert!

  • Ma 4 éves kislányom! 6 év házasság után elhagyott bennünket férjem, aki ezt az üzenetet hagyta:

  • Sass József megrendítő üzenete a magyar embereknek: "Talán utolsó névnapomat ünnepelhetem, de ezt még be kell valljam nektek!

  • Ma 1 éves kislányom, akinek 2 hónapja meghalt az anyukája.Ma kokárdát keresvén ezt a megható levelet találtam a fiókban

  • 13 kiló lement és nincs már az ízületi fájdalmamam. 56 éves vagyok és ezzel a szerrel sikerült

  • Ennek a 3 csillagjegynek olyan szerencséje lesz áprilisban, hogy nem is tud vele mit kezdeni