Dobrev Klára segített a 6 éves beteg Noémin, amit pontosan így tett:

Van még emberség az országban. Dobrev Klára már küldött segítséget a súlyosan beteg 6 éves kislány, Dicsa Noémi kezelésére és másokat is erre buzdít.

Gyurcsány Ferenc felesége telefonon vette fel a kapcsolatot a beteg, de gyógyítható kislány anyukájával, akit nagyon erős nőként jellemzett. A volt first lady már küldött támogatást Dicsa Noémi kezelésére és a jövőben is segíteni fogja a családot – írta.

Dobrev Klára teljes posztját változtatás nélkül idézzük:
“Kivételesen itt a poszt elején kérlek, hogy oszd meg, mert ezzel te is segíthetsz megmenteni egy kislány életét.
Pár napja írtam Noémiről, egy édes, cserfes, 6 éves kislányról. Ha megkérdezik tőle, mit szeretne a legjobban a világon, akkor nem a szokásos ovis válaszokat adja. Ő fogócskázni szeretne, kutyák után futni. Neki ez ma még elérhetetlen.
Ez a gyönyörű kislány egy rendkívül ritka genetikai betegségben szenved. Lenne rá kísérleti gyógyszer, de azt az állam nem hajlandó finanszírozni, enélkül Noémi biztosan meghal.
Beszéltem telefonon Noémi anyukájával, Klaudiával. Nagyon erős nő, aki az elmúlt években minden követ megmozgatott a gyerekéért. Most gyűjtést szerveznek.
Arra kérlek titeket, hogy mutassuk meg, a magyarok emberségesebbek, mint a kormányuk. Az alábbi számlaszámra tudtok utalni, minden forint számít. Én már küldtem támogatást, és továbbra is segíteni fogom őket.
Kérünk oszd meg, hogy mások is tudjanak még segíteni!

  Ezt már olvastad?