A kutya egy hónapon keresztül várta vissza a családot – soha nem jöttek érte

Az amerikai Michigan városában élő család kiürítette a házat és a ház előtt hagyták pitbull kutyájukat a szemét mellett. A szomszéd nem hitt a szemének, mikor meglátta a kutyát a ház előtt egy régi matracon aludni, a szemetes kuka mellet, írta a People magazin.

A család egy idő után visszajött, hogy néhány dolgot még elvigyen de a kutyát megint otthagyták. A szomszéd már nem bírta nézni, hogy a kutya egy teljes hónapon keresztül várta vissza a családtagokat. Ezért lefényképezte a kutyát és a képet feltette a Facebook-ra, hogy segítséget kérjen.

Szerencsére Mike Diesel olvasta a szomszéd Facebook bejegyzését. El is ment a házhoz és amikor megérkezett, rájött, először meg kell nyernie a Boo bizalmát.

-Vasárnap délután 16,30-kor érkeztem meg a házhoz és aznap éjjel 1-ig a kutyával foglalkoztam és megpróbáltam a bizalmába férkőzni. Beszéltem hozzá és ételt is adtam neki” – mondta Diesel.

A férfi másnap is visszament Boo-hoz, a kutya pedig már annyira megszokta őt, hogy a férfi egy pórázt is a nyakára tudott húzni. Utána a kutyát elvitte az állatorvoshoz. Itt kiderült, hogy a kutya férges de Dieselnek köszönhetően Boo minden segítséget megkapott.

“Nagyon szép volt látni azt, ahogy a kutya megnyílt előttem. Ez is azt bizonyítja, hogy a pitbullok is megbíznak az embereknek.” -mondta Diesel.

Igaz, hogy Boo családja úgy döntött, kidobják őt az utcára de mégis volt egy olyan család, aki őt szeretettel befogadta.

Csak örülni tudunk, amikor elolvassuk Diesel és Boo történetét. Kérjük oszd meg ezt a cikket barátaiddal, ha Te is úgy gondolod, hogy Diesel helyesen cselekedett.


  Ezt már olvastad?