11 kínos lebukás, amit már kár is lenne tagadni, a hetediknél már folyt a könnyem a nevetéstől

Minden normális kapcsolatban eljön az az idő, amikor már minden létező hibájával együtt fogadjuk el a másikat, sőt azokkal együtt szeretjük. Ekkor már egy-egy kínos baki, vagy egy szerencsétlen pillanat, ami a kapcsolat elején még baromira ciki lenne, ilyenkor már vicces, sőt, maradandó emlékként megmarad bennünk, és még hónapokkal később is jókat derülünk rajta.

1, A barátnőm azt mondta nekem, hogy utálja a videójátékokat. És mire érek haza?!

2,  A férjem azt mondta, hogy a macska nem alhat bent a házban. És takarítsam ki ezt a szőrös majmot.  Erre ébredtem reggel :

3,  A barátnőm és a kandúrom súlyosan lebukott ! 4,  A férjem figyelmesen játszik a lányunkkal..
5, A barátnőm egy kicsit social média függő. 3 eszköz 3 különböző közösségi oldal, 1 barátnő.

6, A feleségem elkérte a telefonomat. Mondta neki, hogy a jelszó az évfordulónk. Pár másodperc múlva vissza adta, és azt mondta. " Köszi megnéztem amit akarta. "
- nem tudta a kódot, de próbálkozott párszor, és ezért lezárta az iphone magát 5 percre -


7, A barátom titokban az " Én kicsi pónim " mesét nézi fülhallgatóval..


8, Nem találtam a nejem, de hallottam hogy sír valahol a házban. Amikor megtaláltam, és megkérdeztem mi a baj, azt mondta, hogy nincs mit felvennie..


9,  Ezt találtam a feleségem éjjeli szekrényében.


10, Ma ahogy kerestem egy búvóhelyet a párom ajándékának, megtaláltam azt a polcot, ahol az állítólag " én nem dohányzom, és nagyon jól bírom "  barátnőm csúfosan megbukott. 11, Egy vadidegen szukával találtam az ágyban a férjem. Ebből válás lesz úgy érzem. :)   Ezt már olvastad?