22 UTÁN VÉGRE KIDERÜLT A SZOMORÚ VALÓSÁG! Ezért nem lehetett semmiképpen sem baleset Diana hercegnő halála

Egy rövid áttekintő először is : Diána walesi hercegné (született Diana Frances Spencer;[1] 1961. július 1. – 1997. augusztus 31.), Károly walesi herceg, brit trónörökös első felesége. Két fiuk, Vilmos és Henrik herceg apjuk után a második, illetve hatodik helyet foglalják el az Egyesült Királyság (és 15 további, úgynevezett nemzetközösségi királyság) trónöröklési rendjében.

Károly herceggel kötött házasságával egy csapásra nemzetközi hírességgé vált. Életét csaknem állandóan a média érdeklődése követte, ami főként királyi státuszának vonzerejéből adódott. Károly herceg és Diána hercegné éveken át házassági problémákkal küzdöttek, végül elváltak.[2] Ez az őt körülvevő közfigyelem lankadásához is vezethetett volna, ám az emberek Diána iránti rokonszenve mégis töretlen maradt, a hercegnő jótékonysági rendezvényei és szociális elkötelezettsége miatt. Halálos autóbalesetét követően mind az Egyesült Királyságban, mind világszerte gyászolták. A Diána életével és hagyatékával kapcsolatos korabeli reakciók vegyesek, de a hercegnő személye máig az emberek érdeklődésének középpontjában áll. Első unokája, György cambridge-i herceg 2013. július 22-én született.

Diana testvére, Lady Sarah sem hitte el, hogy a nővére autóbalesetben hunyt el. Ő korábban ezt mondta a hercegné halálának körülményeiről:- Diana fanatikus volt a biztonsági övet illetően. Mindenkire rászólt, hogy kössék be magukat, és soha, egyetlen alkalmat nem mulasztott el, hogy bekösse az övét az indulás előtt. Azon az estén mégsem volt bekötve. De miért? Mi történhetett? Sosem fogom megtudni az igazságot… ez örökké kísérteni fog – mesélte könnyekkel küszködve a BBC dokumentumfilmjében.-írja

  Ezt már olvastad?