Megindító kéréssel jelentkezett a súlyos betegségéből lábadozó Sas József:- " Nincs más vágyam már az életben, csakhogy még egyszer láthassam a mosolygós arcokat és meghajolhassak a közönségem előtt, ezért arra kérek mindenkit... &q

Mint az köztudott, Thaiföldön pihenését töltve kapott agyvérzést az ismert humorista Sas József! Egy magángéppel sikerült őt akkor hazaszállítani. Azóta otthonában lábadozik, viszont állapota nem igazán javul. Ahogy felesége mondta szellemileg teljesen jól van viszont a teste cselekvőképtelen. Folyamatos ellátásra és segítségre szorul.

Most hosszú idő után ezzel a levéllel jelentkezett:

"Elnézést, ha bárkit is kérésemmel zavarok, hisz tudom mindenkinek van problémája. Egyszer már fordultam Önökhöz és büszkén mondhatom, nagyon sokat segítettek a biztató szavakkal. Orvosaim mindent megtesznek értem és mellettem áll feleségem is, de a közönségem jelentette számomra az életet. Bár a testem úgy tűnik megadja magát, de a lelki támogatás gyógyír a betegségemre.

Sokan nem tudják rólam, de spirituális ember vagyok, hiszek a kollektív szeretet gyógyító erejében. Nincs más vágyam az életben, mint legalább még egyszer Önök elé állni, látni a mosolygó arcokat, alázattal meghajolni közönségem előtt. Ezért kérem segítsenek néhány biztató szóval, hogy érezzem mellettem állnak! Minden támogató szót előre is köszönök!"

Mi szívből kívánjuk Sass Józsefnek, hogy valóra váljon álma, ha Ön is kérjük teljesítse kívánságát!

  Ezt már olvastad?